Hvordan at finde den rigtige størrelse skrue

March 22

Hvordan at finde den rigtige størrelse skrue

Skruer give stramme og sikker fastgørelse samt en renere finish end de fleste søm og bolte. De er også nemme at fjerne og justere, hvilket gør dem en favorit valg for mange applikationer. Med så mange forskellige typer af skruer tilgængelige, kan det dog være vanskeligt for brugerne at vælge den rigtige størrelse skrue til deres behov. Når du vælger skruer, overveje ting som længde, fritrumsprofil og fastgørelse krav at finde den rigtige størrelse skrue til dit projekt.

Instruktioner

•Understand hvordan skrue størrelser er angivet. Plademetals skrue størrelser er angivet ved hjælp af tre separate numre. For eksempel, 3/8 tommer - 16 x 1 tommer betyder at skruen har en diameter på 3/8 tommer og indeholder 16 tråde per tomme. En skrue med denne betegnelse er 1 tommer i længden. Træskruer bruger kun to tal, såsom 6 x 1 tommer. Denne skrue har en sporvidde på 6, der svarer til en bestemt diameter, og er 1 tomme lang.

•Estimate den korrekte længde for dine skruer. Bedre boliger og haver, skal skruer være tre gange så længe tykkelsen af objektet de fastgørelse. For eksempel, hvis du fastgørelse en 1-tommer-tykke plader af krydsfiner til dit gulv bjælker, skal du en skrue, der er mindst 3 inches lang, som giver mulighed for en tredjedel af skruen til at passere gennem krydsfiner og de resterende to tredjedele at holde krydsfiner trygt til strøer.

•Consider diameter, eller gauge, af skruen. Skrue gauge er afmålt henne ved den glatte del af skaftet lige over sektionen gevind. Målere svarer til forskellige diameter størrelser, som findes i det diagram, der er anført i afsnittet ressourcer af denne artikel. Jo højere måleren, jo tykkere skruen og jo større niveau af holder kraft det giver.

•Kontakt producentens instruktioner første når du vælger skrue størrelse. Hvis dit projekt kommer med instruktioner, er det altid bedst at følge fabrikantens anbefalinger, når du vælger skruer.

•Bygge om generelle dimensionering standarder for projekter uden instruktioner. Ifølge Rockler Hardware er 6-gauge skruer bedst til støbning og trim, mens 8-gauge enheder er bedst for døren og skuffen trækker eller håndtag. Dæk konstruktion kræver 8 - eller 10-gauge skruer, afhængigt af typen materiale, mens de fleste kabinetter og møbler kræver 10-gauge skruer.

•Vælg miniferie skruer når du er i tvivl om hvor tyk objektet er. Når fastgørelse af et objekt, som du ikke har adgang, eller at du har lidt information om, bruge miniferie skruer. Disse skruer funktionen tips, der bryder i 1/4-inch intervaller til at rumme objekter af varierende størrelse og tykkelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com