Hvordan at finde ejendommen undersøgelse poster

March 14

Hvordan at finde ejendommen undersøgelse poster

Egenskaben undersøgelser bruges til at skitsere grænserne for jord og bygninger eller andre bygværker på en ejendom. Disse undersøgelser bruger offentlig jord undersøgelse System at underinddele og beskrive jord og ejendom i USA. Egenskaben undersøgelse poster er nyttige til at løse konflikter vedrørende fast ejendom og at lokalisere placeringen af parceller. De er også ansat af statslige organer til skat og planlægning formål. Egenskaben undersøgelser udføres sædvanligvis til købere, når salget lukker. Optagelse praksis varierer fra det ene område til det andet, men lokale statslige organer fil normalt kopier af ejendom undersøgelser i deres poster efter et salg er lukket.

Instruktioner

Kortindgangsdør din by eller rådhuset og spørge hvilken afdeling der er ansvarlig for registrering af ejendom undersøgelser. Dette er normalt job af Kontoret for Assessor, by registrere eller amtet optageren.

•Visit din lokale ejendom registrerer afdeling og anmodning egenskaben syn poster du har brug for.

•Adgang optegnelser af nogle assessors kontorer online. For eksempel, giver Los Angeles County embedet som Assessor, den største i landet, online adgang til dens 2,6 millioner ejendom vurderinger. Byen New York giver adgang til egenskaben undersøgelse poster gennem sit Institut for finansiering hjemmeside.

•Tilvejebringelse records office med navnet på ejeren af egenskaben-- eller en tidligere ejer-- og en præcis adresse eller plot. Arkivering metoder varierer; egenskaber indekseres normalt af assessors-- eller post Office's--identifikationsnummer, navnet på egenskaben ejer eller adresse på ejendommen. Nogle kontorer, som LA County Officer af Assessor, skal du sende et brev der forklarer hvorfor du anmoder om oplysninger, før du kan få adgang til deres poster.

•Hire et selskab eller privatdetektiv til at søge efter ejendom undersøgelse poster. Disse virksomheder kræve betaling, men giver anonymitet og bekvemmelighed.

Tips & advarsler

  • Regering ejendom records er indsamlet til skat og planlægning formål og kan ikke omfatte de oplysninger, du behøver. Spørg din lokale records office til at give dig kopier af alle de konjunkturbarometre tilknyttet ejendommen du søger.
  • Nogle online-søgning virksomheder er svindel. Brug kun velrenommerede virksomheder til at søge efter offentlige registre. Kontrollere virksomhedens kontaktoplysninger og bekræfte det er korrekt. Også, undgå virksomheder, der ikke tilbyde en penge-tilbage-garanti på deres tjenester og kun acceptere obskure betalingsmetoder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com