Hvordan at finde en garage døren ru åbning

November 11

Hvordan at finde en garage døren ru åbning

Ansigt af en garageport fortæller kun en del af historien; bag døren ligger et helt system af komponenter, der tillader at døren til arbejde. Dørene overskride de færdige trim du ser fra forreste, en kendsgerning, der skal tages i betragtning i forbindelse med framing og forberede installationen området. Ru åbningen er lig med størrelsen af døren, men du skal figur tilbage, hoved og Sideværelset før du vælger og installere den nye garageport.

Instruktioner

•Measure den gamle dør hvis du erstatter en eksisterende dør med en af samme størrelse, eller den nye dør valg hvis du bygger en ny garage. Kig på standard størrelser og pris dine muligheder, så Bemærk de målinger, du vil bruge.

•Tilføj 18 inches til højden af døren. Dette er, hvor meget du har brug for til baglokalet eller plads fra toppen af døren tilbage mod kraterets garage.

•Tilføj 6 til 14 inches til højden af døren til headroom, eller rummet direkte over den lukkede dør. Henvise til headroom krav til den specifikke dør du bruger til at se, om din eksisterende plads kan rumme den nye dør uden ændring.

•Tilføj 7 1/2 inches til bredden af døren for Sideværelset (3 3/4 inches på hver side).


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com