Hvordan at finde engros udsmykning elementer

November 14

Køb Engros udsmykning elementer kan være den bedste løsning, når redecorating med et specifikt budget i tankerne. Ved at købe din udsmykning elementer gennem engros-direct home udsmykning virksomheder, der ikke bruger detailhandlere helt, vil du kunne indrette dit hjem uden at bruge en formue. Opgaven kan virke udfordrende selv, hvis du ikke er bekendt med engros købe. Følg disse trin for at gøre din vej til at lave engros pris mindre kompliceret.

Instruktioner

Dyrknings online for engros-direkte hjem udsmykning lagersteder, der vil sælge direkte til offentligheden. Nogle grossister vil kun sælge til dig hvis du har en licens til videresalg eller vil købe i mængde. Du ønsker måske en lampe, men ikke en hel Palle, så det er vigtigt at bemærke, om der er et minimum Køb krav. Ring hver grossist før besøger deres lager eller showroom og bede om eventuelle særlige indkøb begrænsninger.

Derudover engros-direkte virksomheder kan have forskellige tilbagesendelsespolitikker, specifikke kunde service timer og kan kun være åben for offentligheden på bestemte dage. Du vil få fra prisen, men ikke har alle de samme fordele som med din lokale forhandler, når du køber engros.

•Hav din udsmykning plan i hånden. Disse grossister bære normalt tusindvis af varer og kan du blive modløs, når du forsøger at finde præcis, hvad du leder efter. Det er bedst at nedbryde de elementer, du har brug for i kategorier som krystal, stearinlys, kurve eller malerier.

•Søge for en engros køber indeks katalogiserer. Du vil have en bred vifte af grossister at hurtigt henvise og gennemgå. Indekset udfører en kort grossist beskrivelse med specifikke oplysninger om køb af produkter. Det adskiller også hver hjem udsmykning vare de bestand i kategorier til at indsnævre din søgning.

•Undersøg emner du planlægger at købe omhyggeligt og sørg for du købe alt det du har brug for på tidspunktet. Normalt, disse samlinger og varer er udgået merchandise, eller kan have mindre produktion fejl. Det er meget vigtigt at stille disse spørgsmål og kontrollere merchandise grundigt før købet. Spørg hvis visse varer er på lager eller supplerende varer er tilgængelige. For eksempel, hvis du køber lampeskærme til et par lamper eller centerpieces for et spisebord og en buffet, købe parret eller den vigtigste brik og dens følgesvend på samme tid. Redecorating vil ofte kræve en ekstra vare eller gratis stykke balance mellem rummet og det kunne være en udfordring for at finde et element, som er fra en ophørte Engroshandel parti.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com