Hvordan at finde frø, der ikke var manipuleret

August 21

Hvordan at finde frø, der ikke var manipuleret

Bio-manipuleret frø indeholder organismer eller gener fremmed for den naturlige makeup af anlægget. Den første genmodificerede frø ramte markedet i 1938, og nye sorter er udgivet hvert år. Gartnere forpligtet sig til at bevare naturlige arter stadig har mange ressourcer for at finde frø med en ren arv. Hundredvis af virksomheder og organisationer afsat til at bevare arvestykke frø og økologisk havearbejde praksis kan lette din søgning for ikke-manipuleret såsæd.

Instruktioner

•Purchase frø fra virksomheder, der har taget "Sikker frø løfte," initiativ sponsoreret af Rådet for ansvarlig genetik (Se ressourcer). Disse selskaber er enige om at sælge eller købe frø de ved at blive manipuleret. Mere end 100 virksomheder har taget dette løfte. Mange andre frøfirmaer sælge sorter gratis fra genetiske modifikationer. Kontrollere virksomhedens idégrundlag for at se, om alle de frø, de sælger er gratis fra engineering. Hvis ikke, læse hver frø beskrivelse omhyggeligt for at vælge en non-GMO (genmodificerede organismer) sort. Bestille frø direkte fra deres hjemmeside eller anmode om et katalog.

Forpakket en arvestykke i sort. Producerede fra arvestykke planter frø er blevet bevaret gennem generationer og forblive urørt af laboratorium videnskab. Køb frø eller høste dem fra frugt, grøntsager og blomster. Gemme frø fra planter ved at fjerne dem fra frø pod eller frugt. Tør dem på en solrig vindueskarm. Sted tørrede frø i en konvolut til at gemme til senere udplantning.

•Locate økologisk frø pakker i en butik. Landbrugsmarkederne, hjem forbedring butikker, planteskoler og endda nogle varehuse sælge en bred vifte af frø. Emballering af certificeret økologisk frø vil omfatte USDA økologisk seglet. Frø mærket "økologisk" Mød regeringsbekendtgørelser attestere, at de ikke er genetisk modificeret eller bio-manipuleret.

•Spørg dine naboer med haver at dele frø. Kolleger gartnere er ofte glade for at dele frø med venner og naboer. Angive, at du er på udkig efter frø, der ikke er manipuleret.

•Visit et lokale havearbejde gruppemøde. Disse møder vil forbinde dig med mennesker i dit community, der kan lede dig til lokale ressourcer af ikke-manipuleret såsæd. Afsnittet community kalender i din lokale avis kan liste mødetidspunkter og datoer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com