Hvordan at finde gode lejligheder

March 20

Hvordan at finde gode lejligheder

At finde en lejlighed kan være en masse sjov, men også utroligt stressende samt. Som du sandsynligvis har specifikke præferencer og behov, at finde en lejlighed, der opfylder dem inden for kan dit budget og placering restriktioner tage en masse tid og arbejde. Men hvis du gør din forskning før tid, har de korrekte oplysninger og målrette de rigtige kilder, du kan gøre processen lettere for dig selv. Tænke ud af boksen lidt, når du søger efter din perfekte lejlighed.

Instruktioner

•Kontrollér en liste af krav til din lejlighed, såsom varme og ordentlig vand utilities. Denne liste kan også funktionen ønsker, såsom aircondition og apparater, men listen burde afgøre hvad bekvemmeligheder du har brug for at være lykkelig i din lejlighed og som du kan leve uden, hvis nødvendigt.

•Kontrollér lejlighed programoversigter på velansete Web sites, såsom craigslist.org eller apartments.com. Du kan indtaste din tilstand, soveværelse præferencer, leje krav og selv om jer savn en lejlighed, der rummer kæledyr.

•Søge lokale aviser for lejlighed programoversigter. Disse oplysninger er generelt angivet i afsnittet classifieds. Hvis du er interesseret i et bestemt område, kig på små aviser fra dette område.

•Spørg venner og familiemedlemmer om åbninger i deres bygninger. Dette er en måde at finde en god lejlighed, som folk vil vide før tid eller ej, det er en god bygning til at leve. Sætte ord blandt familie, venner og kollegaer, at du er på udkig efter en god lejlighed.

•Walk eller drev omkring et ønskeligt område. En måde, som du kan finde den perfekte lejlighed er ved blot at se et "til leje" melde sig i et område. Hvis du kan lide området, er du tilbøjelige til at være lykkelig i din lejlighed.

•Se lejligheden. Når du får vist en lejlighed, bede ejeren om referencer fra lejere eller tidligere lejere. Positive anbefalinger kan vise dig, at bygningen er velholdt. Sammenlign din tjekliste til hver lejlighed du se. Hvis en lejlighed har de fleste af kravene på din liste, er det sandsynligvis en god lejlighed for dig.

•Kontrollér hver lejlighed for ordentlig ventilation, skimmel og tegn på fejl eller gnavere. Se dig omkring vinduer og skydedøre glasdøre for tilstedeværelse af fugt og mug. Kontrollere skuffer og skabe, og under hylden liners, at kontrollere roaches eller myrer.

Tips & advarsler

  • Læg ikke ned et depositum på lejligheder medmindre du er sikker på, at du ønsker at leje den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com