Hvordan at finde grove havebrug Vermiculite

May 26

Vermiculite er et naturligt forekommende vulkansk mineral, der udvider med anvendelse af varmen. 80 år, vermiculit har været mest brugt til isolering, men det bruges også i havebrug. Tilføje vermiculit til jord forbedrer luftstrømmen forhindrer jordpakning. Det ligner guld flager. Vermiculit miner er fundet i USA, Kina og Sydafrika. Tilføje grove vermiculit til din havearbejde leverancer kan forbedre den overordnede vækst af dine planter.

Instruktioner

•Ansigt til en butik for havearbejde og græsplæne-pleje. Vermiculit skulle findes i poser ved siden af perlite i afsnittet bioklip i butikken. Spørg en salg associere hvis du har problemer med at finde den.

•Ansigt til en større butik såsom Walmart eller en hjem forbedring opmagasinere såsom Home Depot. Tjekke butikkens havearbejde del, normalt uden for eller i nærheden af hoveddøren. Spørg en salg associere hvis de bære vermiculit--ikke alle større butikker gør.

•Ansigt Home høst hjemmeside og klik på "Haven forsyninger" linket på den venstre værktøjslinje. Rul gennem udvælgelse og vælge hvor meget vermiculit, du ønsker at købe. Størrelser omfatter 4 tør quarts, 16 tør Potter og 1,5 skæpper. Klik på "Tilføj til din indkøbskurv" og Indtast dine kundeoplysninger til tjek.

•Ansigt til eBay hjemmeside og skriv "Havebrug Vermiculite" i den ransage advokatstanden. Bud på eller "Køb nu" et element af grove vermiculit, som du gerne vil købe. Tasker af vermiculit er ofte opført på eBay til en billigere pris end hvad sælges i detailbutikker. Oprette en eBay-konto, hvis du ikke har en ved at klikke på "Registrer" i menuen øverst.

•Ansigt til webstedet Master havearbejde og Vælg hvor mange 18-quart poser af vermiculit du ønsker at bestille. Klik på "Tilføj til kurv" og derefter "Check ud" for at fuldføre bestillingen.

Tips & advarsler

  • Større tasker sælges ofte i havearbejde butikker ikke i større kædebutikker.
  • Små spor af asbest er kendt for at være fundet i havebrug vermiculite. Udsæt ikke dig selv til vermiculit i lang tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com