Hvordan at finde historien om dit hus i Ohio

November 24

Oplysninger såsom ejer-historie, opbygning af layout, betalte skatter og ejendom firkant længde for hver egenskab i Ohio holdes af county revisor og county optager. Den county revisor er ansvarlig for vurdering af egenskabsværdier og holder styr på salg af fast ejendom med henblik herpå; county optageren registrerer alle juridiske dokumenter og instrumenter inden for amtet. Mange revisorer give adgang til egenskabsoplysninger online, men de tilgængelige poster kan ikke omfatte hele historien om ejendommen. County-optager poster vil ofte gå længere tilbage for ældre jordstykker.

Instruktioner

County revisor

•Ansigt til den county revisor webside eller kontor. Sørg for at besøge ansvarlig for ejendom poster i det amt, hvor ejendommen er beliggende. For eksempel, hvis ejendommen er beliggende i Cleveland, gå til Cuyahoga County revisor.

•Request ejendom oplysninger. Hvis du besøger den revisor hjemmeside, skal du klikke på indstillingen records egenskabsoplysninger eller ejendom på startsiden.

•Tilføj enten ejerens efternavn og county eller gaden nummer, gade, county navn og retning. Hvis anmodning om oplysninger online, postere information i de tilsvarende felter og tryk på "Søg."

•Browse gennem resultaterne. Der kan være flere resultater, der stemmer overens med forespørgslen, især hvis du søger efter netop det sidste navn. Indsnævre de returnerede resultater og finde den ejendom, eller egenskaben ejer, der passer bedst til din påtænkte forespørgsel.

•Look over historien om ejendommen. De fleste ejere af ejendommen vises, herunder ejendom, type af gerning optaget købspriser registreret med den revisor kontor, skatter betalt hvert år, værdien af ejendommen, en bygning skitse, året ejendommen blev bygget, de firkantede optagelser af bygningen og det samlede areal af den faste ejendom.

Amtet optageren

•Ansigt county-optager kontor i county courthouse eller bygning eller adfærd en online-søgning på county-optager hjemmeside.

•Tilføj egenskaben adresse til dommerkontoret, eller Angiv detaljer i værktøjet online-søgning. For eksempel har Cuyahoga County-optager online database to søgemuligheder--generelle og parcel. At foretage en generel online søgning, skal du angive typen af dokument (f.eks., "skøde"), egenskab ejeren 's sidste og første navn og en dato-område til optagelse dato. Datoen for skødet blev overført til denne ejer vises. Hen til opførsel en parcel søgning, Angiv parcel nummer (du kan få nummeret parcel fra county revisor eller optager) for ejendommen, som vil fortælle dig alle tidligere ejere af ejendommen.

•Være gældende gebyr. Online søgninger er typisk gratis. Der kan være en afgift på kopiposter på optagerens kontor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com