Hvordan at finde hus planer der er øko-venligt

August 11

Hvordan at finde hus planer der er øko-venligt

Hvis du planlægger at bygge et grønt hus eller for at gøre nogle store øko-venlige remodeling, er her en stor ressource til at hjælpe dig med at vælge en ny hus plan, der er grønt og sundt, find en grøn builder i dit område eller finde ressourcer til øko-venlige produkter herunder større apparater, isolering, havemøbler og meget mere.

Instruktioner

•Ansigt til FreeGreen.com og registrere - det tager to minutter. FreeGreen.com er en forholdsvis ny (og prisbelønnet) selskab, der har forpligtet sig til grøn bygning. De fortsætter med at tilføje fri hus planer til deres bibliotek for dig at nyde.

Nu, du har tilmeldt dig, kan du vælge typen hus plan, der interesserer dig. Der er den moderne afkrydsningsfeltet Vis plan for smalle masser, en komfortabel Cape plan, der er perfekt til strandområder, en forstæder Loft plan og meget mere.

•Når du har valgt planen, fortælle dem, hvor du bor i, og hvilke større by ligger tæt ved. Hvorfor har de brug for disse oplysninger? Fordi de har skabt klima-specifikke data for deres downloads.Klik på Download.

•Dit download består af tre filer: A tegning sættet, Spec bog og energi data. Alle er i .pdf format.

** FreeGreen.com har for nylig tilføjet en Open Source funktion til deres site, der tillader hjem design virksomhederne til at stille deres egne grønne design din til download så godt, men de fleste er mod gebyr (spænder overalt fra $20 til $2500).

Tips & advarsler

  • FreeGreen.com har en talentfulde team af arkitekter og ingeniører, der er tilgængelige til at tilpasse en af deres gratis planer. Læs mere på deres omkring side.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com