Hvordan at finde mængden af flise til en køkkengulvet

October 21

Flise er en gulvmateriale, der er holdbart og vandtæt, hvilket gør det et godt valg til køkken gulve. De fleste bygherrer og hjem ejere også har indset disse kvaliteter, og har gjort flise gulve en af de mest populære materialer til køkken gulve. Flise er tilgængelige i alle former og størrelser, hvilket betyder, at hver køkkengulvet vil have et forskelligt antal fliser. Det er forholdsvist nemt at finde hvor meget du skal bruge til dit gulv fliser.

Instruktioner

•Brug målebånd til at måle længden og bredden af gulvet fra væg til væg; måle forbi alle frysere, der er monteret på væggen. Hvis gulvet målinger har en resten i inches (f.eks. 8 fod 8 inches), runde op til næste højere hele foden. For uregelmæssigt formet køkkener, bryde gulvet i sektioner, der kan måles let.

•Multiply længde måling af bredde målinger til at finde det samlede areal i kvadratfod. Hvis du var nødt til at bryde gulvet op i sektioner, skal du blot tilføje de firkantede optagelser beløb af hvert afsnit for at finde det samlede areal.

•Measure og formere længde og bredde af nogen gulv kabinetter til at finde deres fodaftryk i kvadratfod. Trække dette beløb fra den samlede køkken firkantede optagelser beregning.

•Measure og formere længden og bredde af den flise, du vil bruge til at finde sit område; denne måling skal i inches.

•Divide 144 (antallet inches i en firkantet fod) af området i en flise til at beregne antallet af fliser kræves per kvadratfod af gulvet. Dette tal vil sandsynligvis blive fulgt af et decimaltal (2,45 fliser per kvadratfod.), 3,67 fliser per kvadratfod, osv

•Multiply antallet af fliser per kvadratfod (beregnet i trin 5) af det samlede beløb af kvadratfod af køkkengulvet (beregnet i trin 3) til at finde det samlede antal fliser skulle helt dække gulvet. Multiplicer flise beløbet med 1,1 tilføje 10 procent for at tage hensyn til ethvert materiale, der er spildt under installationen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com