Hvordan at finde mængden af opløste grus

April 22

Hvordan at finde mængden af opløste grus

Landskabspleje er en del af at eje et hjem eller har en gård og have. Blandt de tilgængelige indstillinger for barkflis er nedbrudt grus, som også kaldes sand. Grus bryder ikke faktisk ned som organisk materiale nedbrydes, fordi det er en type af rock, men det vejret i mindre grus og sand stykker. Når dit mål er at udfylde en bestemt plads i gården, vil passende fastsættelsen af opløste grus til gården forhindre købe for meget.

Instruktioner

•Measure plads til den opløste grus. Få en længde og bredde målinger for hele rummet. Måle i fødderne.

•Indstil foretrukne dybden af den opløste grus. For eksempel, hvis planer om at sætte en 1-tommer lag weed forebyggelsen, er dybden 1 tomme. Enhver foretrukne dybde er passende.

•Multiply længden af bredden. For eksempel, hvis længde måling var 2 fødder og bredden 3 fødder, er svaret 6 fod. Opdele 6 fod måling af dækningsområdet. Dækningsområdet tager længden ganges med bredde og derefter ganget med dybden. For eksempel, hvis dybden var 6 inches, er dækningsområdet 3 kvadratfod. Ligningen er derefter to gange tre divideret med tre at få to. Vægten i tons ender 0,2 ton for den endelige mængden ved at multiplicere det endelige antal beregningen af 0,1.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com