Hvordan at finde mængden af vægfliser til at gøre en bruser Surround

October 1

Der er ingen forretningshemmelighed at anslå antallet fliser kræves efter et job - det er et spørgsmål om simpel matematik. Kører et estimat af firkantede optagelser og materialer er vigtigt for at få en fornemmelse af omkostningerne vil du støde på i flisebelægning et brusebad surround.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af hver væg individuelt, afrunding til nærmeste foden. Multiplicer de to tal for hver væg. Tilføje sammen alle værdier for at opnå den endelige værdi for området at være flise.

•Round det samlede areal op af følgende procenter: 10 procent for Standardmønstre, 15 procent til diagonal eller indviklede mønstre og 20 procent for håndlavede fliser eller fliser tilbøjelige til at blive afbrudt. Dette vil give dig den samlede firkantede optagelser af flise til en bruser surround.

•Tile er købt af den kvadratiske fod uanset størrelse eller form. At finde mængden af fliser til at købe, opdele de firkantede optagelser af de individuelle fliser af det samlede areal til at få en værdi for antallet af fliser til at købe.

Tips & advarsler

  • Hvis du er ved at afslutte et projekt med flere flise typer, skønne del af jobbet specifikke flise typer vil gøre op. F.eks hvis du forvente én slags flise til udgør 15 procent af designet, derefter bruge denne procentdel ved beregningen af flise til at købe.
  • Den sidste ting du ønsker at gøre er køre kort sagt på flise--Sørg for du runde op alle estimater. Dette vil også give dig med ekstra fliser til et senere tidspunkt i tilfælde af skader eller brud.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com