Hvordan at finde min utætte Sprinkler rør

June 14

Hvordan at finde min utætte Sprinkler rør

Hvis din vandregning synes alt for høj, selv om sommeren, kan du gøre med en lækage i din sprinkler kunstvanding system. At finde en lækage i sprinkleranlægget er ikke kompliceret, men det kan være lidt tidskrævende, især hvis du har en stor gård. Den mest effektive måde at finde din utæt rør er simpelthen undersøge værftet på nært hold, kontrol for kontrollampe tegn på en lækage, før du begynder at grave.

Instruktioner

•Kontrollér sprinkler hoved og forbindelsen til slangen bib før du kontrollerer rørene, da dette kan være årsagen til din lækage.

•Drej Sprinklere på manuelt, og efterlade dem på. Patruljere værftet og ser svampet, våde områder af plænen. Hvis græsset er squishy og oser vand, når du træder på det, dette er sandsynligvis området hvor der er en lækage.

•Drej off sprinkleranlægget. Vende tilbage til området med den svampet græs, og grave ud græs omkring vanding rør. Som du grave, overføre jorden til en plastik tarp ved siden af hullet. Når røret er udsat, drej sprinkleranlægget tilbage på, så du kan identificere den nøjagtige placering af lækagen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com