Hvordan at finde prisen for en betonblok støttemur

February 17

Betonblok støttemure er effektive strukturelle funktioner for at holde skråninger på plads. Disse vægge er fleksible nok til at være bygget i næsten enhver situation, og kan være relativt let at bygge sammenlignet med andre strukturer. Omkostningerne af støttemure varierer meget afhængigt af deres størrelse; på grund af dette er ved hjælp af en skøn formel den bedste måde at forudsige anlægsomkostninger.

Instruktioner

Blok og mørtel

•Calculate det samlede overfladeareal af den foreslåede støttemur ved at multiplicere væg længden med dets højde. Brug din målebånd til at opnå disse målinger.

•Divide dette nummer af 1,125. Dette er mængden af fælles 8 x 8 x 16 betonblok, der vil fylde en firkantet fod af væg overflade. Det resulterende produkt vil være antallet af blokke, der er nødvendige for at bygge støttemur. Multiplicer dette nummer af 1,06 til at tilføje en 6 procent affald til din beregning.

•Multiply det samlede overfladeareal af mur af 3,2 procent at få mængden af mørtel behov for 8 x 8 x 16 Bloker per kvadratfod. Multiplicer dette produkt med 1,4 til at tilføje en 40 procent affald faktor.

•Divide længden af muren ved 2 til at finde mængden af lodret armeringsjern behov. Afstanden mellem armeringsjern er almindeligvis fastsat til 24 inches på center. Tilføj 1 til slutningen. Multiplicer dette nummer af højden af væggen; Dette vil give dig en samlet længde på armeringsjern til væggen.

•Multiply arealet af mur af dens tykkelse, 8 inches i dette tilfælde til at finde mængden af væggen. Dette vil være mængden af beton du bliver nødt til at fylde væggen. Fyldet er det sidste trin i at skabe en solid støttemur.

•Opkald et hjem forbedring butik til citat nuværende enhedspriser for blok og mørtel, multiplicerer disse omkostninger ved de mængde beregninger fundet i trin 2 til 5 for at finde de sub samlede udgifter til materialer; tilføje disse sammen for at finde de samlede udgifter til materialer.

Footings

•Multiply længden af muren ved fod (dette er det største tværmål, og er normalt 8 af 16 inches, men kan variere) størrelse til at finde den samlede fod volumen i kubikfod og dermed den samlede mængde af beton behov for fod.

•Multiply længden af mur af 2 til at beregne den samlede længde af træ behov for konkrete former (hvis fod 8 inches høj, bruge en fælles 2 af 10 for formularerne, eller skære krydsfiner af samme dimension). For hver længde af træ, overveje 3 til 4 stakes (træ eller metal) behov for at holde former på plads.

•Multiply det samlede beløb af beton behov af den aktuelle salgspris af beton (dette vil almindeligvis være en kubikfod enhed), at finde prisen for beton.

•Multiply mængden af træ form arbejde og stakes (beregnet i trin 2) af deres nuværende salgspris at finde deres samlede omkostninger.

•Tilføj omkostninger fra trin 3 og 4 for at beregne de samlede omkostninger for footings.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com