Hvordan at finde Reset-knappen i en Trion luft Bear luft Handler

February 28

Hvordan at finde Reset-knappen i en Trion luft Bear luft Handler

Trion producerer en række rumluft håndterer og luftrensere inden for "Luft bære" produktlinje. Disse enheder behandle og recirkulere luften for bedre hjem eller kontor luftkvalitet. Indbygget elektronisk viser og engangs filtre sikre brugervenlighed og en lang produkt levetid. Men lejlighedsvis drift problemer er bundet til at opstå, og vide hvor hen til reset fabrikat er vigtigt. Reset-knappen ikke er intuitivt indlysende på mange luft bære modeller, men med lidt baggrundsviden selv en første gang luft bære bruger kan finde funktionen Nulstil.

Instruktioner

•Depress den lille plast låsen på toppen af din Trion luft bære enhedens vigtigste adgangspanel. Dette er den samme multipurpose panel du Fjern for at ændre dine filtre hver 9 til 12 måneder.

•Træk off vigtigste adgangspanel på enheden Trion luft bærer.

•Look for en knap mærket "teste" nær toppen af enheden, lige over filteret. Testknappen er normalt placeret lige under den røde power lys. På luften bærer produkter fordobler den overhøre knap som reset-knappen. For at teste enheden, skal du blot trykke på knappen. For at nulstille en luft bære luft handleren, hold knappen nede i flere sekunder indtil Strømindikatoren slukkes.

•Skub filter ud af Trion luft bære enheden hvis du ikke kan finde testknappen. Filteret trækker ud af enheden vandret. På de fleste luft bære enheder, filteret er løs og fjerner uden at fjerne nogen hængsler eller skruer. Hvis din testknappen ikke er hævet over luftfilter, så er det sandsynligt bag filteret, på indersiden af enheden.

•Udskift filteret og vigtigste adgangspanel efter nulstilling af enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com