Hvordan at finde tilbud på opvaskemaskiner

June 4

Opvaskemaskine, kan hvis vedligeholdes ordentligt, tjene en familie i mange år. Når det er tid til at erstatte eller opgradere din opvaskemaskine, jage rabatter i stedet for at acceptere billetprisen på din nærmeste butik. Tilbud er derude for konstateringen, hvis du vil bare tage tid til at kigge.

Instruktioner

•Look gennem de ugentlige salg papirer, der følger med søndag papir. Butikker som Best Buy, Home Depot, Sears og Lowes alle køre ugentlige cirkulærer med tilbud. Checke priser mod hinanden, så tag anno domini af den laveste pris til din nærmeste butik, da de fleste butikker nu om stunder tilbyder pris-kampe med andre butikker. Ringe kundeservice inden turen går til butikken for at sørge for de matcher priserne.

•Kontrollér området bunden og bule i din lokale home forbedring eller apparat butik at finde tilbud på opvaskemaskiner. De fleste butikker har opvaskemaskiner og andre apparater, der kommer beskadiget i fragt. Butikken vil tjek element til at sikre det stadig virker, og derefter discount dem med kosmetiske skader. Denne skade vises ofte i ryggen eller på den side, hvor det ikke synlig når apparatet er installeret. Du kan spare overalt fra $50 til $150 på en beskadiget opvaskemaskine hvis du køber fra en bunden og dent afdeling. Disse apparater er solgt "som-er," men nogle gange kan du købe en udvidet garanti.

•Shop online appliance tilbud. Internet butikker som Overstock.com og U.S.-Appliance.com sælger overstocked varerne på en rabat. Og lejlighedskøb nyhedslæsere som DealTaker.com tilbyder kuponer eller tilbud til hundredvis af forskellige butikker, så du til sammenligning shop fra en hjemmeside.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com