Hvordan at finde Tonnage for AC enheder

January 12

Kapacitet af et klimaanlæg kan måles i britiske termiske enheder eller tons. En Btu er den mængde energi, der kræves for at hæve 1 pund af vand 1 grad Fahrenheit. Et ton er lig med 12.000 kJ. Udtrykket "ton" bruges, fordi 12.000 Btu er mængden af energi, der kræves til at smelte 1 ton is. Den tonnage, der er behov for en central klimaanlægget bestemmes af størrelsen af hjemmet, udsættelse for sollys eller mangel på samme og brugen af rummet.

Instruktioner

•Indstil den firkantede optagelser af hjemmet. Hvis du ikke har en plantegning, der giver disse oplysninger, kan du måle længden og bredden af enkelte værelse, formere længde gange bredden på hver plads til at finde området, og tilføje områderne i hvert værelse sammen for at få det samlede areal.

•Anvend en AC størrelsesskema at tilnærme størrelsen af AC-enhed, du har brug for. Disse diagrammer kan findes online (Se ressourcer). For eksempel, en 1.000 m² stor hjem skulle ca 19.500 Btu.

•Modify din estimat afspejler mængden af sollys din værelser modtage. For hver plads, der er meget solrigt eller meget lyssky, beregne Btu krav ved hjælp af et værelse dimensionering diagram (Se ressourcer). Tilføje 10 procent til denne værdi, hvis rummet er meget solrigt og trække 10 procent, hvis rummet er meget lyssky. For eksempel, hvis et rum er meget solrigt og har en firkantet optagelser af 125, ville det behøver 5.000 Btu og du vil tilføje en ekstra 500 kJ på grund af sollyset.

•Tilføj dit skøn fra trin to med henblik på værelserne. Til hvert køkken, tilføje 4.000 kJ til tilnærmelse i trin to. For hvert værelse med tre eller flere mennesker lever i det, tilføje 600 kJ for hver person ud over andet.

•Tilføj 4.000 kJ skøn i trin 2 for hvert værelse, der ikke er isoleret.

•Divide den samlede Btu kapacitet fundet fra trin to til fem af 12.000 konvertere antallet til tons. For eksempel, hvis din samlede var 30.000 kJ, ville du brug for en 2,5 ton AC enhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com