Hvordan at finde trappen kvadratfod

October 10

Hvordan at finde trappen kvadratfod

Uanset om du planlægger på tæpperne dine trapper eller simpelthen erstatter hårdttræ, er en af de fakta du behøver at vide det samlede areal af trappen. Selv om det virker som en skræmmende opgave, er det en overraskende simpelt sæt af beregninger, der kræver en smule af måling og nogle nemme matematik.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af det andet trin fra nederst vandrette flade. I næsten alle tilfælde, dette trin vil være ca samme størrelse som de andre trapper og du kan bruge disse dimensioner som din grundtallet.

•Multiply to numre for at få det samlede antal kvadrat inches af trinnet. Måler den lodrette overfladen af det samme skridt, tilføje numre, og du vil have det gennemsnitlige antal kvadrat inches for hvert trin.

•Count antallet af trin og formere antallet gange gennemsnitlige kvadrat inches hvert trin. Hvis nogen af trinnene er mærkbart forskellige i forhold til de andre skridt, disse skridt bør måles separat og disse numre føjet til det samlede beløb for skridt.

•Measure alle kvadratiske eller rektangulære landing overflade, der kan indgå i rækken af trapper. Måle bredde og længde og multiplicere tal til at beregne den kvadrat inches af landing. Tilføje dette nummer til det samlede beløb for skridt.

•Multiply det samlede antal inches af 0.00694444444 at få den samlede firkantede optagelser af trinene. Tilføj mindst 5 procent til samlet konto for affald eller fejlagtige nedskæringer. At antallet af firkant feet er hvor meget materiale skal du.

Tips & advarsler

  • Altid dobbelttjekke dine beregninger. Ellers, du løber risikoen for bestilling for meget eller for lidt gulvbelægning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com