Hvordan at finde tyske Kina af markeringer

September 9

I bunden af et stykke af tyske Kina holder en masse nyttige oplysninger. Her, er producentens mærker imponeret, trykte eller malede. Når tydet, kan disse mærker afsløre mange ting, herunder det stykke maker, oprindelsessted, fremstillingsdato og mønstret featured på Kina. Om nye eller antikke, har bordservice i Tyskland specifik mærkning, som let kan identificeres og forstået ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Visit dit lokale bibliotek eller boghandel. Det kan være svært at finde en guide specifikt for tyske Kina. I stedet, kigge efter vejledninger på indsamling eller identificere europæiske Kina, såsom "europæiske porcelæn (mærkning): en Guide for samler og forhandler" af Maria Penkala; "Register over europæiske porcelæn: varemærker, beslutningstagere og fabrikker" ved Ludwig Danckert; og "keramik og porcelæn mærker: europæiske, orientalsk og USA i kronologisk orden" af E. George Perrott.

•Look for Internet Kina guider. Der er online guides til Kina identifikation. Et eksempel er Marks4Ceramics.com, som byder på over 12.000 billeder af internationale Kina markeringer. Denne hjemmeside garanterer også ekspert hjælp i at identificere og fortolke nogen markeringer, som du har spørgsmål. (reference 1) Vær opmærksom på at dette er en abonnementstjeneste, der opkræver et mindre månedligt gebyr.

•Explore en antikviteter butik, der specialiserer sig i porcelæn. Mange gange, vil en kyndig butiksejeren være i stand til at hjælpe med at uddanne dig på de producenter, varemærker og mønstre af tyske Kina. Også, de har ofte deres egen bibliotek af guidebøgerne. De kan give yderligere råd om tekster, der har den bedste information om Kina markeringer, hvilket ikke måske er tilgængelige i dit lokale bibliotek eller boghandel. Hvis butikken har et godt udvalg af tyske Kina, vil du kunne se forskellige markeringer første hånd.

•Investigate Internet butikker. Online Kina, samleobjekter og antikviteter butikker kan også være nyttige informationskilder. De er også Internet guider til at identificere Kina. Gamle og solgte antikviteter auktion og markedsplads funktioner omfattende oplysninger om tyske Kina. (reference 2), som gør min mormors loftsrum. (reference 3)

•Join en collectors club. Samlere nyde diskuterer deres passion, så slutter sig en samlerobjekter club vil sætte dig i kontakt med mennesker, der ville elske at hjælpe uddanne dig på at identificere og indsamle tyske Kina. Disse klubber er ofte specialiseret og koncentrere sig om historien af en bestemt type af tyske Kina, som den internationale sammenslutning af R.S. Preussen samlere, Inc. (reference 4). Hvis du er interesseret i at fokusere på en bestemt producent, kan disse typer af organisationer være afgørende for at kunne genkende, hvordan en maker mark har ændret sig gennem årene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com