Hvordan at finde ud af hvad min gamle Push plæneklipper?

May 11

Hvordan at finde ud af hvad min gamle Push plæneklipper?

Uanset om du forsøger at finde ud af, hvor meget din gamle push plæneklipperen er værd eller forsøger at finde dele til nødvendige reparationer, du skal finde ud af, hvad mærke at maskinen er. De fleste push plæneklipperen mærker har nogle karakteristiske kendetegn, der holder dem adskilt fra deres konkurrence. Det tydeligste kendetegn er farven. Forskellige farver adskille en plæneklipper fra andre mærker, og yderligere spor kan støtte i din søgen efter at finde ud af, hvilken slags plæneklipperen du besidder.

Instruktioner

•Læs ejer 's manual. I modsætning til nyere ejerens manualer hvor selskabets navn er i store bogstaver hen over forsiden, liste ældre manualer ikke firmanavn på forsiden. Læse de oplysninger om copyright, da det er det bedste sted at finde retning.

•Locate id-mærkat på bagsiden af maskinen dæk i mellem styret hvor de oprette forbindelse til dækket. ID mærkat indeholder alle de relevante oplysninger, herunder virksomhedens navn.

•Look på farven på plæneklipperen dæk. For eksempel, har ukrudt æder, håndværker og John Deere lavet grønne push slåmaskiner over år, men Husqvarna, hvilke funktioner en orange dæk, og MTD, med en lys grå dæk, har ikke. John Deere maler altid deres slåmaskiner den samme nuance af grøn. Håndværker slåmaskiner er sort, rød og mørk grå. De grønne nuancer bruges af John Deere og ukrudt æder er er mærkbart forskellige, som John Deere green en meget lysere nuance end ukrudt æder.

Tips & advarsler

  • En lokal lille motor reparation shop vil vide forskellen mellem push slåmaskiner, da de arbejder med dem hele tiden.
  • Sammenligne motorer er forvirrende, som mange virksomheder bruger den samme eller lignende motorer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com