Hvordan at finde ud af hvad træ mine møbler er lavet af?

February 25

Hvordan at finde ud af hvad træ mine møbler er lavet af?

Under møbler lakering arbejdspladser, er det vigtigt at vide hvilken slags træ stykke er lavet af korrekt reparation, lakering, og lak eller male det. Forskellige typer af træ kræver forskellige teknikker, og at identificere typen af træ, der er arbejdes på er det første skridt i forståelsen af hvilken metode og hvilke materialer skal anvendes på denne type af træ. En guide til de grundlæggende woods bruges i møbler for øje vil være nyttige til at bestemme, hvilken type af træ møbler er lavet af.

Instruktioner

•Look at se, om træet er en hårdttræ eller et nåletræ. Løvtræ har porer, eller fartøjer, der gør dem mere fintmasket woods end nåletræ.

Eg, poppel, birk, elm, ahorn, aspen, elletræ og aske er eksempler på løvtræ, der er almindeligt anvendt til møbler for øje.

Fyr, Gran, cedertræ, fir, lærk og Douglas Gran er eksempler på nogle nåletræ, der almindeligvis bruges til at lave møbler.

•Undersøg wood's korn. Hver type af træ har en karakteristisk korn, der hjælper med at identificere sin oprindelse.

Bruge en træ diagram. Et diagram vil vise billeder af hver type af wood's nøjagtige korn, og det vil lette nøjagtige identifikation.

•Kontrollér farven på træ og derefter se på et træ diagram. ASP, eg, bøg og Birk har de lyseste farver af de mest almindeligt brugte møbler woods. Men generelt, nuancer og nuancer af farver, hvert træ er karakteristisk. Et træ diagram er et vigtigt redskab, når du identificerer træ farver.

•Kontakt med en tømrer til at finde ud af, hvad slags træ møbler er lavet af.

Det er vigtigt at kende træets oprindelse, når de beslutter, hvordan man arbejder på et stykke af møbler. Prisen for en konsultation med en tømrer er en god investering, hvis typen af træ, møbler er lavet af er i spørgsmålet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com