Hvordan at finde ud af hvilken slags kaktus du har

February 2

Kaktus kommer i alle former for former, farver og størrelser. Måske af nysgerrighed du ønsker at vide hvordan man bedst til at tage sig af din kaktus, eller måske du ønsker bare at vide hvad de skal fortælle dine venner, når de beder dig om det. Enten måde, vil regne ud din særskilte cactus karakteristika hjælpe dig på vej til at finde sin sande identitet. Som superhelte er mange planter vi antager kaktus faktisk har hemmelige identitet og ikke kaktus overhovedet. Kun omhyggelig observation vil være i stand til at skelne reelle fra incognito.

Instruktioner

•Kontakt et felt vejledning. Dette er den nemmeste metoder til at opdage slags kaktus du ejer. Blot slå op kendetegn cactus i felt guide (typer af blomst, størrelse, form, farve, osv) og se om du kan finde en kaktus, der ligner jeres. Mens du ikke kan finde en eksakt match, i hvert fald den nærmeste post vil pege dig i den rigtige retning.

•Sammenligning din "kaktus" mod ikke-kaktus karakteristika. Fælles nomenklatur er generaliseret den specifikke titel af kaktus til at betyde en lang række planter. Du ved sikkert, at du har en kaktus, hvis følgende er sandt: det er en "aereoles," pigge (ikke torne), unikke kaktus blomster, tilstedeværelsen eller fraværet af visse slags blade, og hvis det fandtes oprindeligt kun i Amerika eller nærliggende øer.

•Søge for din kaktus på en geografisk fordeling site, er som tilgængelig på cactiguide.com. Dette vil hjælpe dig med pin-point cactus hvor du fandt det, og er især nyttig, hvis du har fundet kaktus i naturen.

Tips & advarsler

  • Du kan altid konsultere en ekspert på området.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com