Hvordan at finde ud af hvilken størrelse Air Conditioner du har brug for

June 13

Hvordan at finde ud af hvilken størrelse Air Conditioner du har brug for

Når man ser for at købe et vindue air conditioner til dit hjem eller lejlighed, behøver du at vide de mindstemål, der for det område, der skal køles. Størrelsen af klimaanlægget afhænger af antallet af britiske termiske enheder eller Btu, behov for at køle rummet tilstrækkeligt. Hvis du køber en air condition med for få Btu til et stort rum, vil det køre hele tiden for at holde området cool. For stor af en air condition at afkøle en lille plads vil også resultere i unødvendige omkostninger.

Instruktioner

•Calculate areal i området klimaanlægget vil køle ved at multiplicere optagelser. For eksempel, hvis et værelse foranstaltninger 10 fod bred og 12 fod lang er areal 120 kvadratfod, eller 10 gange 12 og et større rum såsom 20 fod lang og 22 fod bred er 440 kvadratfod eller 20 gange 22.

•Indstil placeringen af rummet. Overveje spørgsmål som om rummet ligger på sydsiden af huset, hvor den modtager mere sollys eller på nordsiden, hvor lidt sol når rummet. Flere sollyset der skinner igennem windows, den mere Btu rummet kræver for at holde det cool. Et køkken kræver højere Btu end et soveværelse, der er skygge fra solen på grund af varmen fra madlavning.

•Estimate antallet af Btu behov for rummets størrelse. Til et værelse størrelse af 150 til 250 kvadratfod, skal du bruge en 7000 kJ kapacitet, mens et stort rum på 1.000 til 1.200 m² kræver 21.000 Btu. Tage hensyn til placeringen af rummet og Subtraher et skyggefuldt og velisoleret rum med 10 procent Btu. Af samme grund, et rum som et køkken eller et rum med alle dag sollys filtrering gennem vil tilføje 10 procent Btu.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com