Hvordan at finde ud af hvilket mærke stearinlys er lavet med soja eller Paraffin

March 12

Hvordan at finde ud af hvilket mærke stearinlys er lavet med soja eller Paraffin

De fleste stearinlys eksperter vil hævder, at hverken type lys er bedre end den anden. Men begge typer besidder unikke og forskellige karakteristika. Som du udvælge et stearinlys, vil du lægge særlig vægt på styrken af duft, levetiden af brændende, sod produktion og vægen design. Både soja og paraffin-baserede stearinlys har fordele og ulemper, som soja-baseret er mere miljømæssigt lyd, mens paraffin baseret stearinlys give en stærkere aroma.

Instruktioner

Soja eller Paraffin stearinlys

•Hvis du er shopping for stearinlys, chancer er du vil være ude af stand til at tænde vægen og opleve den duft udsendes af voks. Men hvis du er i stand til at lugte en prøve, paraffin-baserede stearinlys giver off en meget stærkere aroma end en soja-baseret stearinlys. Hvis du er på udkig efter en mere subtil duft, kan du holde med soja stearinlys. Men hvis du forsøger at udfylde et stort rum med en duft, en paraffin stearinlys sandsynligvis opfylder dine behov.

•Læs etiketten for hver stearinlys. Etiketten vil ofte fingerpeg dig at levetiden af stearinlys, og soja-baseret stearinlys vare længere end deres paraffin modstykker. Dette er fordi de brænde langsommere og køligere end en paraffin stearinlys.

•Observe stearinlys brænder og tage varsel af tilstedeværelsen af sod eller røg. Soja-baseret stearinlys vil producere lidt, hvis nogen, sod og røg. Tværtimod kan en paraffin-baserede stearinlys producere betydelige sod på kanten af stearinlys indehaveren. Også, paraffin stearinlys har tendens til at frigive sod på omkring vægge nær stearinlys. Soja stearinlys er populært for folk med allergier og følsomhed over for sod.

•TOUCHING voks vil hjælpe dig med at afgøre, om lyset er soja- eller paraffin-baserede. Soy wax er meget blødere end paraffinvoks. Helt naturligt soja stearinlys kan have en skællet udseende på toppen. Grunden til dette er, at mange soja stearinlys er ren soja voks og er ikke kombineres med andre kemikalier eller tilsætningsstoffer til at holde voks glat. Soja stearinlys uden farvestoffer tilsættes vil være helt uigennemsigtig. Paraffin-baserede stearinlys er ofte behandlet med tilsætningsstoffer til sikre stearinlys vises glat og fri for fejl.

•En lidt forskning på stearinlys maker kan hjælpe dig med at afgøre, om lyset er paraffin eller soja-baseret. Soja-baseret stearinlys er meget miljøvenlige, fremstillet af naturlige sojabønner og hjælp til at fremme den amerikanske økonomi ved at forbedre soja bønne industri. Alternativt, paraffin stearinlys er oliebaserede. En simpel gennemgang af ingredienser af stearinlys vil hjælpe dig med at afgøre, om brandet bruger paraffin eller soja. Derudover har mange stearinlys beslutningstagere online hjemmesider, der vil forsyne dig med mere information om dets ingredienser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com