Hvordan at finde ud af hvor meget energi et apparat bruger

January 23

Hvordan at finde ud af hvor meget energi et apparat bruger

For hver air conditionere tilbage på i løbet af arbejdsdagen og belastning af vasketøj gjort med varmt vand i stedet for varm, tilføje skillinger i energiforbrug på den månedlige faktura. Mange nye apparater kommer med tags forklarer hvor meget energi de bruger, og hvad det koster. Med en nuværende forbrugsregning, men kan du let beregne, hvor meget energi eksisterende apparater bruger. Forståelse af hvordan din husstand bruger energi ikke kun gør dig klogere forbruger, det giver dig en sammenligning til projekt energiomkostninger, når de overvejer køb af nye apparater.

Instruktioner

Apparater, der anvender elektricitet

•Find permanent pladen på apparatet, der viser antallet watt og ampere det bruger. Dette tag er normalt på bunden, ryg eller andre iøjnefaldende sted.

•Compute watt hvis tag ikke viser det. De fleste husstand spænding, den elektricitet, der kommer ind i huset, er 110 volt. Et apparat som en elektrisk tørretumbler, der bruger 220 volt vil have en anden stik, eller stik, og spændingen vil være tydeligt mærket på metalpladen. Multiplicer spænding gange ampere, eller den elektriske modstand eller apparatet, at finde watt anvendes af det.

•Divide watt af 1.000 at få kilowatt (kW) bruges i en time af apparatet.

•Multiply kW brugt pr. time gange antallet af timer apparatet bruges hver dag eller uge for at få antallet af kW-timer (kWh) af energi er brugt hver dag eller uge.

Apparater, der bruger naturgas

•Locate metal tag eller side i instruktionsbogen, der fortæller dig, hvor mange BTUs (British Thermal Units) dit apparat bruger.

•Divide antal BTUs af 100.000 at få antallet af "varmeenheder" eller enheder, af naturgas, der er nødvendige for at betjene apparatet.

•Multiply antallet af varmeenheder behov med antallet af timer apparatet bruges til at få antallet af varmeenheder brugt over en dag, uge eller måned.

Tips & advarsler

  • Samlede energiforbrug skal også medtage totaler for timere, ure, pilot lys og andre små brugere af elektricitet og gas, forblive på mens apparatet selv er slukket. En laserprinter, for eksempel, kan bruge en tredjedel til halv så meget energi, mens tomgang ved udskrivning og pilot lys i en tørretumbler kan forbruge 2,9 varmeenheder pr. måned.
  • Formere de kWh eller varmeenheder gange satsen fundet på din seneste elregning at finde ud af hvor meget du apparatur omkostningerne at betjene pr. dag eller uge. Gas regninger vil også have din nuværende sats opført.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com