Hvordan at finde ud af hvor meget jord, jeg har brug for min have

April 20

Havearbejde materialer såsom jord og muld er typisk solgt af den cubic yard. Dette er især vigtigt for dig, hvis du vælger at oprette haven højbede, fordi du har brug at vide, hvor meget jord, du bliver nødt til at købe. Formlen er alle matematik, men det er så let, at selv den alvorligt matematisk udfordrede kan finde denne ene ud. Den ekstra incitament bliver i stand til at gøre dette uden risiko for følelse tåbelige eller udseende som en tabt sjæl til Havecenter degnen.

Instruktioner

•Decide hvor dybt din havejord skal være. Du kan bestemme dette ved typen af planter, du planlægger at vokse. De fleste grøntsager og prydplanter med lavvandede rodsystemer vil være fint i omkring 4 inches. Rodfrugter som roer og kartofler kan plantes i jorden omkring 6 til 8 inches dyb. Du skal sandsynligvis mound ekstra jorden omkring knoldene, som de bliver udsat mens vokser. Gulerødder og andre planter med taproots, der kører dyb kræver mindst 12 inches af jord.

•Measure din rektangulær eller kvadratisk have at skaffe areal. Multiplicere længden af bredden. Dette tal er den firkantede optagelser.

•Measure alle tre sider af en trekantet plot. Formere sig bunden af højden, og derefter opdele dette tal i halvdelen til at få de firkantede optagelser. Basen er den korteste side af trekanten og højden er den længste side.

•Measure fra midten af en cirkulær have til den ydre kant til at få sin radius. Multiplicer dette nummer af sig selv. Tage dette tal og ganger det med 3,14 eller "pi," at få den firkantede optagelser af dette rum.

•Skriv din firkantede optagelser regne ned på et stykke papir, sammen med den ønskede dybde i fødderne. For eksempel, er 6 inches af dybde 0,5 mund. Multiplicer de firkantede optagelser af dybden. For eksempel, hvis din have dækker 200 firkant feet og 6 inches eller 0,5 fods dyb, er dens samlede volumen 100 kubikfod.

•Divide på figur 27, som er antallet af kubikfod i en cubic yard, da jorden er ofte solgt af den cubic yard. Derfor skal du 100 divideret med 27, eller 3,7 cubic yards af jord til din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com