Hvordan at finde ud af hvor meget krydsfiner til brug på en tagryg

June 29

Hvordan at finde ud af hvor meget krydsfiner til brug på en tagryg

Når du opbygger et hjem eller en anden struktur som et skur eller pool hus, skal du vide, hvor mange materialer vil være nødvendig for at fuldføre projektet. Hvis du planlægger at bruge krydsfiner, bliver du nødt til at få de firkantede optagelser af tagets overflade og bruge disse tal til at bestemme hvor mange krydsfiner paneler skal du. Som med ethvert byggeprojekt, skal du tilføje lidt ekstra for at kompensere for fejl.

Instruktioner

•Measure længden af tag-området med et målebånd og post måling på en notesblok.

•Udvide båndet måle i hele taget vinkelret på den sidste måling for at få bredden af tag-området; Skriv nummeret ned så godt.

•Multiply længden af bredden med en lommeregner til at få det samlede areal af tag-området. For eksempel, hvis taget er 40 fod lang og 30 fod lang, ville du træde 40 x 30 i din regnemaskine hen til blive en samlede firkantede optagelser af 1.200.

•Figure de firkantede optagelser af krydsfiner plader. Normalt, kommer krydsfiner, skåret i 4-fods ved 8-fods ark. Gange 4 fødder med 8 fod at få 32 kvadratfod.

•Divide det samlede areal af taget af den firkantede optagelser af krydsfiner plader. Bruger eksemplet tal, opdele 1.200 kvadratfod af 32 kvadratfod at give antallet af plader nødvendig for at dække det tag, som i dette eksempel er 37,5 ark.

•Tilføj ekstra for affald. Idet byggeprojekter medføre fejl, skal du medtage en 5-procent affald faktor. Multiplicere 37,5 ark med 1,05 procent at få 39,38, og derefter runde op til det næste hele tal eller 40 krydsfiner plader til at dække et 1.200-square-foot tag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com