Hvordan at finde ud af hvor meget møbelstof til ordre

December 20

Møbler er ofte bygget til at holde, men kan du ændre udseendet af din brik, som din smag ændres. Uanset om du har fundet en stor vintage stykke, der skal opdateres, eller hvis dine nuværende møbler har brug for et frisk nyt udseende, kan du opdatere udseendet af slidte eller forældede møbler af reupholstering det selv. Ved at vælge din egen stof, kan du vælge et kig, tekstur og føler, der afspejler din stil og gøre stykke en one-of-a-kind stykke. At tage ekstra pleje måling og forberede bestilling dit stof vil gøre dette projekt som omkostningseffektivt og smertefri som muligt.

Instruktioner

•Kontrollér et mønster for hver sektion af din stykke møbel, der er i øjeblikket betrukket med stof, ved hjælp af silkepapir. Hvert enkelt område på stykket af møbler adskilt af en kurve, vinkel eller valsede område bør betragtes som sin egen sektion; for eksempel, hver side af en sædehynden er sit eget afsnit og skal have sit eget mønster stykke. Bånd af silkepapir sammen, hvis det er nødvendigt at gøre det stort nok til at spore den hele afsnit, du arbejder med. Løst tape tissue-papir over den sektion, du arbejder med og spore afsnittet med blyanten.

•Tag mønster stykke og skrive navnet på sektionen møbler på mønster stykke for reference. Skære mønster stykke på de linjer, du har foretaget. Gentag for hver sektion af dine møbler stykke, som er polstrede, indtil du har en silkepapir mønster stykke, der svarer til hver polstrede stof stykke af dine møbler.

•Vælg en stof at bestille fra en onlinekilde, et katalog eller et Stofbutik før du går videre, således at du ved stof bredde du er arbejdsbredde, samt størrelsen af mønstret på stoffet. Nedskrive stof bredde; med home decor stof er bredden oftest 54 eller 60 inches. Du behøver ikke bestille eller købe stoffet på dette punkt, som du bare har brug at vide bredden for at anslå din yardage behov. Hvis dit stof har et mønster, der kører op og ned eller side til side på stoffet, noteret som måde mønstret kører.

•Arrange jeres mønster stykker på en stor flad overflade, så du kan begynde at måle din anslåede stof metervarer behov. På dette punkt, vil ikke du have dit stof; du simpelthen udstikker stof stykker den mest effektiv for at sikre, at du har nok stof. Lægge dit mønster stykker så de er ikke bredere end dit stof (mest sandsynlige 54 eller 60 inches), og så de er mindst 4 inches fra hinanden til at tillade sømrummene; arrangere brikkerne, så de arbejder med den måde, mønsteret, der kører på den struktur, du køber. Dette trin tager ofte meget "trial and error", før du får det lagt ud præcis hvordan du ønsker det. Tage din tid med dette trin, da det vil gøre opskæring stoffet meget lettere.

•Tag et billede af det endelige layout bestille med et kamera og skitsere det ud på et stykke papir. Da dette er en "generalprøve" af dit mønster layout, skal du duplikere dette layout, efter du har bestilt og modtaget dit stof, som ofte kan tage dage eller uger. Et billede af dit layout samt en skitse lettilgængelige sikrer, at du har den optimale layout rækkefølge bevares og kan nemt kopiere det på dit stof.

•Measure længden af overfladen, i inches, din mønster stykker besætte på hård, flad overflade som du har arrangeret dem. For eksempel, hvis din mønster stykker span 282 inches i længden på tværs af din køkkengulvet, nedskrive 282 inches. Dividere dette tal med 36 at finde dit oprindelige anslåede yardage; i dette tilfælde anslået oprindelige yardage ville være 7,8. Runde, at antal op til den næste halve gård. I dette eksempel, ville det være afrundet med 8 yards.

•Tilføj yderligere yardage for mønstertilpasning. For en stol, går ud fra du har brug for en ekstra værftet; for et større stykke, såsom en sofa, bestille en ekstra 2 eller 3 yards. Hvis du tilføjer rørsystem til nogen af dine stolehynder, tilføje 1 yard per pude. Hvis du tilføjer en nederdel, tilføje en ekstra 2 yards til en stol og 3 til 4 værfter for en sofa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com