Hvordan at finde ud af hvor meget Ventilation fra en Hip taget aftræk

February 8

Hvordan at finde ud af hvor meget Ventilation fra en Hip taget aftræk

Attic ventilation forhindrer mug vækst og rådne, og sænker varme og køling omkostninger. Ordentlig udluftning forebygger også skader fra is om vinteren. Attic ventilationskanaler er klassificeret som enten udstødningsgas eller indtagelse ventilationskanaler. Indtag ventilationskanaler tillader luft at komme ind på loftet. Udstødningsgas ventilationskanaler tillade fugtig, fugtige luft at undslippe loftet plads. Korrekt beregnede ventilation til et hip tag er nødvendigt at tilstrækkeligt lufte din loft rum.

Instruktioner

Ventilationskanaler

•Measure bredde og længde af en udluftningsanordning i inches. Udluftninger i tagskægget er indtagelse ventilationskanaler og tillader luft at indtaste loftsrum plads. Andre udluftninger i en hip tag er udstødningsgas ventilationskanaler.

•Multiply udluftning af bredde og få den gratis nettoareal for udluftning i kvadrat inches længde. En udluftningsanordning hul skåret i den eave, der er 15 inches lang og 3 inches lang giver 45 inches af gratis nettoareal.

•Gentag proces for alle indsugning og udstødning ventiler i loftet. Tilføje den frie nettoareal for alle indtag ventilationskanaler sammen. Tilføje den frie nettoareal for alle udstødningsgas ventilationskanaler sammen. Den samlede gratis nettoareal for udstødningsgas ventilationskanaler bør lige eller overstiger den samlede gratis nettoareal for indtagelse ventilationskanaler.

Beregning af Ventilation krav

•Multiply længde på loftet af bredde til at opnå de firkantede optagelser. Opdele de firkantede optagelser af 150 at beregne netto gratis området.

•Multiply den gratis nettoareal af 144 konvertere kvadratfod til inches. Den samlede gratis nettoareal i inches er det mindste beløb af udluftning kræves til loftet.

•Divide den gratis nettoareal af to. Dette er det mindste antal kvadrat inches kræves for indtagelse ventilationskanaler. Den gratis nettoareal af udstødningsgas ventilationskanaler skal være lig med eller overstiger den gratis nettoareal for indtagelse ventilationskanaler.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at give ventilation, der overstiger kravene. Hvis en udluftningsanordning bliver tilstoppet eller blokeret, vil andre ventilationskanaler udgør forskellen.
  • Trim placeret omkring ydersiden af en udluftningsanordning kan blokere nogle af hullet og reducere udluftning. Måle den faktiske hulstørrelsen i tag eller vent beklædningen og ikke trim størrelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com