Hvordan at finde ud af, om en Sofa vil passe gennem døren

March 1

Hvordan at finde ud af, om en Sofa vil passe gennem døren

Få sofaen gennem stuen eller lejlighed døren er en af de mest besværlige gøremål for at flytte ud af en gammel bolig eller til en ny. Medmindre døren er bredt, vil du sandsynligvis ikke kunne bære sofa gennem opretstående; du vil sandsynligvis nødt til at vippe det. Selv på skrå, men sofaen kan ikke passe, og du måske nødt til at hejse det en balkon eller demontere det for at få det ind eller ud. Før du får i sofaen i stå eller ind i en akavet stilling, måle det til at se om det passer.

Instruktioner

•Measure bredde på døren med et målebånd. Hvis det ser ud i sofaen bliver en stram pasform, tage døren ned og måle mellem dør stopper. Typisk kan du få en ekstra 1 1/2 inches af nysgerrige off stopper.

•Brug tape til at måle bredden af sofa fra forsiden af sædet til langt kanten af ryggen. Hvis denne afstand er mindre end bredden på døren, kan du bære sofa gennem opretstående.

•Find midtpunktet af armlæn og foranstaltning diagonal afstanden herfra til den bageste nederste hjørne af sofaen. Medtag ikke benene i på akkordlønnede du vil sandsynligvis nødt til at fjerne dem. Hvis denne afstand er mindre end bredden på rammen, bør du kunne vippe i sofaen for at få det igennem døren.

•Indstil om sofaen vil passe gennem døren stående på sin ende ved at måle dens længde og sammenligne det med højden af døren. Hvis sofaen er kort nok til at passe, måle den lodrette afstand fra toppen af armlænet til bunden. Hvis det er mindre end bredden på døren, kan du stå sofa på sin ende, skubbe ryglæn gennem døren, drej sofa gennem 45 grader og skubbe det resten af vejen.

Tips & advarsler

  • Udover døren er der som regel andre hindringer, der forhindrer dig i at flytte en sofa, herunder smalle gangarealer og snoede trapper.
  • Hvis du flytter ind i en lejlighed, det er en god idé at arbejde, når lejer på tværs af hallen er hjem. Måde, at lejeren kan åbne døren til hans lejlighed hvis du har brug for mere plads foran døren til at manipulere sofaen.
  • Nogle gange er den nemmeste måde at få en sofa i en øvre-etagers lejlighed at hejse det til balkon og gennemføre terrassedøre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com