Hvordan at finde ud af pris pr. pose til at få de bedste tilbud på et Ton træpiller

September 28

Køb et ton træpiller til dit træ pellet komfur er billigere end at løbe ud og købe pr. pose, hvis du afhængig af at komfuret for varme. Årets tænke på at få et ton eller halv ton træpiller i stedet for enkelt poser fordi det vil spare dig penge i sidste ende. Men før du beslutter dig på et sted at købe din pellets er det vigtigt at sørge for, at du beregne din pris pr. pose træpiller for at sikre du får en god handel.

Instruktioner

•Find en virksomhed, at du ønsker at købe din træ træpiller fra Home Depot, Ace Hardware, Pennington frø eller andre onlinebutikker afhængigt af det område, hvor du bor. De fleste isenkræmmere synes ikke at have et stort sortiment, så du måske ønsker at indsamle oplysninger fra nogle få selskaber. Dette afhænger også af typen af træpiller du indkvartering (bløde eller hårde pellets, osv.).

•Få ud din lommeregner til stykket nogle numre. Hvis du er god til matematik gå videre og finde ud af det i dit hoved. Tage den samlede pris for væld af pellets. Opdele dette beløb med antallet af poser vil du få. Antallet bliver omkostningerne pr. pose på væld af pellets du overvejer at købe.

For eksempel en virksomhed sælger 1,4 tons træpiller for $389. Så 1,4 tons er 70 bags træpiller. Dette kommer ud til omkring $5.57 pr. pose.

•Look lokalt for dine produkter. Ikke blot hjælper det miljømæssigt hvad angår gas, men den største saver er i forsendelse og ekspedition omkostninger for dig. Virksomheder, der specialiserer sig i shipping pellets normalt behandler i bulk og tilbyde rabatter, så jo mere du køber, jo mere du gemme, men ikke alle er i denne position.

•At alle din matematik på priserne og skrive det. Tage din laveste bud i en lokal butik og se, om de vil slå eller opfylde denne pris. Bruge tid på at gøre det online og telefon sammenligning shopping kan også spare dig penge senere og du vil sætte pris på, når du er varm om vinteren. Slutningen af sommeren er et godt tidspunkt at begynde at lede efter pellets, fordi alle ønsker dem når det er koldt udenfor, og priserne stiger. Få en hoppe på publikum.

Tips & advarsler

  • Du kan spare penge på dine træpiller ved at købe et ton eller Palle og opdele omkostningerne med en nabo eller et familiemedlem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com