Hvordan at finde ud af sammensatte Mitre så nedskæringer

June 21

Hvordan at finde ud af sammensatte Mitre så nedskæringer

Sammensatte spidser er ofte forbundet med installation af crown Gulvlister. Krone støbninger er fremstillet i en forudbestemt vinkel designet til at spænde i 90-graders skæringspunktet mellem væg og loft. Derfor er de ikke anbefales til installation i værelser med domkirken eller skrå lofter. Installation vinkel forbliver fast men skal regnskabsføres ved at skære enkelte molding sektioner til at mødes ved indvendige og udvendige hjørner. Sammensatte gering sav har en forudbestemt vinkel indstilling, idet indersiden eller ydersiden hjørne vinkel kan indstilles uafhængigt.

Instruktioner

Gering sav

•Indstil hvis geringssav du skal bruge er en sammensatte gering sav. Sammensatte gering sav tillade klinge til vinkles såvel vertikalt som horisontalt. Hvis gering sav ikke er en sammensatte gering sav, kan du stadig skære sammensatte spidser.

•Draw rummets perimeter, viser alle udvendige og indvendige hjørner. Indvendige vægge generelt skærer i 90-graders vinkler både inde og udenfor hjørner. Typisk undtagelser er karnap udvidelser. Bay udvidelser er typisk tre sidet, giver to hjørner og to indvendige hjørner. I dette tilfælde bliver vinklerne 45 grader.

•Klippe to stykker af 1 af 2 træ med en 45-graders vinkel i den ene ende af hvert bord, til at begynde at beregne vinkler. Hver bestyrelse bør være omkring 12 inches i længden.

•Sæt et bord med mitered slutningen på den ene væg og skub den til hjørne. Placere andre bestyrelsen på den krydsende mur og skubbe den til hjørne, indtil 45-graders-vinklet enderne af de to bestyrelser mødes.

•Kontrollér vinklet fælles hvor de to bestyrelser mødes og fastslå, hvis eventuelle huller findes. For indvendige hjørner, hvis hullet er konsekvent fra front til bag, hjørne vinkel er 90 grader, men nogle slibning kan være nødvendigt at fjerne den skarpe spidse kant af støbning før endelige installation. Hvis hælen af leddet er stram, men en kløft eksisterer af yderste skæringspunktet mellem fælles hjørnet er større end 90 grader og hver 45-graders snit skal øges. Hvis hælen af fælles viser et hul og yderste skæringspunktet mellem fælles er stram, hjørnet er mindre end 90 grader og 45-graders nedskæringer vil skulle reduceres. Optage vinkel på tegningen som enten 90 grader, 90 grader +, eller 90 graders-.

•Calculate uden for hjørner, på den modsatte måde som beskrevet i trin 5. Hvis et hul er vist på hælen af fælles og det yderste skæringspunktet mellem fælles er stram, angiver dette den udvendige hjørne er større end 90 grader og hver 45-graders skære skal reduceres. Hvis hælen af leddet er stram og det yderste skæringspunktet mellem fælles viser et hul, vinklen på det udvendige hjørne er mindre end 90 grader og hver 45-graders skær behov øges. Optage vinkel på tegningen som enten 90 grader, 90 grader +, eller 90 graders-.

•Measure bugten udvidelser af recutting de to stykker af 1 af 2 træ til vinkler på 22 1/2 grader. Kontroller hver inde og udenfor hjørne som angivet i trin 5 og 6.

Måling krone støbninger

•Measure længden af krone støbninger på vægge og aldrig på lofter. Alle målinger fra indvendige hjørner til udvendige hjørner. Hold målebåndet fast til at undgå enhver sagging eller bøjer i målebåndet. For længere målinger, kan en anden person med en udgangen af målebåndet være nødvendigt.

•Mark alle skærer langs den nederste kant af crown molding hvor det skærer i væggen.

•Kontrollér en vinklet mark ved hver skåret mark at angive retningen af vinkel cut.

Skære de sammensatte spidser

•Indstil hældning af savklinge til 33.9 grader hvis gering sav er en sammensatte gering så. Hvis gering sav ikke er en sammensatte gering sav, vil du ikke kunne ændre blade tilt til 33.9 grader. Angiv savklinge til den korrekte vinkel for snittet. For en ægte 90 graders hjørne, skal du indstille saw vinkel på 45 grader. For en 45-graders hjørne, skal du indstille saw vinkel på 22,5 grader. Forøge eller formindske saw vinkel når behov som fastsat i forrige trin.

•Sæt kroneformen fladt på gering vandrette sengen så, hvis du bruger en sammensatte gering sav. Placer crown molding ansigt op for én side af den mitered hjørne. Placer crown molding ansigt ned til anden siden af den mitered hjørne. Juster blade til den målte mark du lavet og gøre cut.

•Anbring crown molding så den kant, der skærer væggen er fladt mod sengen af saven og den kant, der skærer loftet er fladt mod lodret bagside af saven, hvis geringssav ikke er en sammensatte gering sav. For én side af spidsvinklet hjørne i ansigtet af støbning skal vende mod dig; til anden siden af den mitered hjørne skal være mod bagsiden af støbning, dig. Metoden simulerer 33,9-graders vinkel af støbning.

Tips & advarsler

  • De fleste Maalebaand er skaleret i 1/16 inches. Professionel tømrere optage ikke målinger i 1/16 tommer intervaller. Hvis den faktiske måling er 9 7/16 inches, optage måling som 9 3 / 8 +. Hvis den faktiske måling er 9 5/16 inches, optage måling som 9 3/8-. Tømrere brug dette trick fordi det er faktisk nemmere at kalde målinger i 1/8 tomme intervaller og enten addere eller subtrahere 1/16 tommer brøkdel.
  • Aldrig bære løs eller forkert tøj når arbejdet med elværktøj. Bær altid øjenbeskyttelse. Hold hænderne og fingrene væk fra savklinger og andre bevægelige dele.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com