Hvordan at finde ud af værdien af et kunstværk

April 30

Hvordan at finde ud af værdien af et kunstværk

Hvis du tror, en gammel vase eller maleri op i loftet kan være værdifulde, søge efter værdien gammeldags måde eller det 21 måde. Et kunstværk værdien ændres i løbet af tid, afhængigt af hvad der er i vogue med samlere over hele verden. Kig over kunst omhyggeligt for underskrifter, stemplet eller indridset mærker, etiketter og datoer før forsøger forskning. Chancerne er gode, i en kort tid, vil du få ekspertise i sin historie og prissætning.

Instruktioner

Dyrknings stykke i bøger eller online. Besøge biblioteket. Bibliotekarer tilbyder øjeblikkelig hjælp gratis. Hvis du kender kunstnerens navn, Indtast det i en online-søgemaskine for et udvalg af fører. Kunst prissætning tjenester og auktionshuse er tilgængelige online. Mange har søgning-stand tidligere og kommende auktion databaser, som kan udnyttes til en gratis prøveperiode eller et mindre gebyr. Hvis du ikke er bekendt med kunstneren, billeder til kategorier som vaser, malerier, keramik og skulptur er tilgængelige og visuelt kan matches til din vare.

•Tag stykke til en antikviteter butik eller kunst forhandler, som bærer lignende art. De kan hjælpe dig med at identificere det og har indersiden scoop om dagens markedsværdi. Vær ikke overrasket, hvis de tilbyder at købe eller afsende varen. Hvis de er elskværdig, bede om henvisninger til at fremme din udforskning.

Kortindgangsdør en taksator gennem The International Society for bedømmere (ISA). Denne ikke-for-profit forening tog og kvalificerer anerkendte myndigheder i kunst og dens vurdering for ren værdi eller forsikringsformål. Deres medlemmer omfatter ejendom likvidatorer, auktionsholdere, gallerister, forhandlere og konsulenter.

•Tag din brik til antikviteter Roadshow, hvis du er heldig nok til at have det besøg dit område. Deres hjemmeside præsenterer en søgning-stand arkiv, ressource links og tips-of-the-handel. En tidsplan for deres omrejsende show er tilgængelig. Billetter er distribueret gennem en tilfældig tegning, ikke på første-mølle-princippet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com