Hvordan at fjerne vand pletter fra træ bordplade

November 9

Uanset hvor langt du gå til for at beskytte dit træ bordplader--duge, dækkeservietter, coastere--det synes uundgåeligt, at en vand bejdse vil til sidst dukker op et eller andet sted.

Resultatet af fugt fanget mellem træ og finish, vand pletter er både grimme og et tegn på at dit træ finish er blevet beskadiget. Sværhedsgraden af skaden er ofte afhængig af længden af tid, at fugt der var tilbage på træet og temperaturen af fugt.

Instruktioner

•Vurdere værdien af din tabel. Hvis tabellen er en antik eller meget værdifulde, har en professionel reparation det så du ikke forringe dens værdi.

•Undersøg din træ bordplade finish. Finish, der er revnet eller forrykte kan blive beskadiget af yderligere forsøg på at lave vand pletter eller andre problemer. Konsultere en professionel, før du forsøger nogen reparation selv.

•Rub en vand bejdse let med ikke-gel hvid tandpasta. Den blide abrasiveness af tandpasta bør bryde gennem den beskadigede finish, giver fugt til at blive frigivet. Fjern tandpasta med en fugtig klud, derefter polsk møbler for at genoprette glans og beskyttelse.

•Rub fuldfed mayonnaise på en vand bejdse og overlade det til et par timer eller endda natten så de trænger pletten og gør det forsvinde. Fedt i mayonnaise er også godt for finish. Hvis du har ingen mayo i huset, gnide vand pletten med olivenolie til at frigive fugt og gendanne tabellens finish. Olivenolie, som mayonnaise, er en naturlig fugtighedscreme, der kan hjælpe med at fjerne vand pletter samtidig bevarelse og beskyttelse af træ og finish. Forlade olivenolie på et par timer til vanskelige pletter.

• Hvis alt andet fejler, anvende blid varme på pletten. Cover pletten med en ren, tør klud, som et håndklæde eller almindelig T-shirt (trykt T-shirts kan overføre vinyl eller andre bogstaver, hvilket resulterer i en anden generende pletten), derefter "jern" pletten med et strygejern, indstillet til medium varme. Kontrollere pletten ofte gentaget indtil pletten er væk. Lad ikke tabellen få hot--blide varme er nok; noget varmere kan ødelægge finish eller træ.

Tips & advarsler

  • Polering dine møbler med en beskyttende voks eller polish kan skabe en barriere, der vil beskytte møbler og træ fra fugt.
  • Forsøg på at fjerne pletter på antikke træ finish aldrig såsom shellac eller lak - dermed kan skade de møbler finish eller træ, og høj grad kan mindske værdien af stykket.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com