Hvordan at flage maling

May 2

Hvordan at flage maling

Uanset om du er en brugerdefineret bil aficionado eller ejer en vintage model, som du ønsker at oksekød op, giver male din ride kroppen med metalflake maling det ekstra gnist. Anvendelsen af metalflake, kendt som "flake maleri," er ikke en kompliceret proces, men du skal være sikker på du ved hvad du laver. Hvis du har aldrig "flager" en bil før, prøve du at gøre det først på en gammel hood eller dør, som du ikke har noget imod at griseri oppe.

Instruktioner

•Sand overfladen du ønsker at flage maling ned nøgne metal, at fjerne alle rester af tidligere maling job. Start med grovere sandpapir, derefter skifte til en finere grus til detaljer arbejde.

•Mask fra alle dele af den bil, du ikke ønsker at male med metalflake, dækker den med plast folie og forsegling kanterne med malertape. Dække trim umiddelbart omgivende område skal males.

•Spray en frakke af epoxyprimer sealer og vente på det tørre. Anvende en anden frakke--denne gang polyester high-fill primer. Brug primere samme farve som metalflake for at få en ensartet farvetone. Sand PRIMES overflade glat.

•Spray en base belægning af metallak, igen at vælge en farve så tæt som muligt til din metalflake. Bland metalflake med klare maling til en ratio af fire ounces metalflake pr. en kvart Clear.

•Spray metalflake maling på lavtryk, anvende så mange lag som nødvendig for at opnå den ønskede virkning. Vent til malingen til at blive klistret mellem frakker.

•Spray to frakker af straight klar, begrave metalflake for at beskytte den. Efterlad bilen i solen og vente et par dage for malingen til at indstille. Sand bilen igen med en ultra-fine grus og Påfør to klare lag. Slibe og polere den færdige maling job.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com