Hvordan at fodre egern i vinter

July 6

Hvordan at fodre egern i vinter

Egern er så sjovt at se, og de kan bruge ekstra mad om vinteren. Du kan tegne dem tæt på windows og dæk, således at du kan se dem boltre og nippe ved at give dem en fodring station.

Instruktioner

•Installer en majskolbe egern feeder, en træ tingest, der ligner en birdhouse uden forreste sider eller tag. Du kan finde feeder på et træ udenfor et vindue eller på et dæk jernbane. Placer majskolber på den lange søm stikker lige op. Egern kan stå på feeder og trække væk på majs kerner.

•Installer alternativt løs-feed egern feeder på siden af et træ på baggrund af din windows. Fyld den med løs egern feed, du kan købe eller måske endda gives væk. Kigge efter anden-grade nødder eller feed frø på et feed mill. Eller indsamle valnødder, butternuts, hickory nødder eller agern i efteråret og gemme dem til senere, anbefaler Charles Lee i Kansas State University, forfatter til "Træ egern, urbane dyreliv havarikontrol."

•Gemme dine tørre, gamle brød. Brækker af små stykker og læg dem langs dækket rækværket at tiltrække sultne egern og se showet.

Tips & advarsler

  • Feed dyreliv din mad scraps hver dag. Hvis du har skoven ved siden af dig eller et felt, gå smide de daglige madrester ind i skoven og hjælpe dem ud. I visse områder er det en lang og hård vinter for dyrelivet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com