Hvordan at fodre vilde fugle uden fodring Grackles

May 1

Hvordan at fodre vilde fugle uden fodring Grackles

Selv om grackles vil spise insekter og larver, der angribe din værftet, de betragtes som en pestilens af de fleste fugleinteresserede og personer, der opretholde fugl foderautomater. Ikke kun gøre de spiser den mad, der er beregnet til attraktive sangfugle og andre farverige vilde fugle, men fraråder, at sådanne fugle fra kommer til din feeder. At gøre nogle få enkle ændringer til din fugl fodring system kan gøre din værftet mindre tiltrækkende at disse store, grådige fugle.

Instruktioner

•Brug saflor frø i din foderautomater siden grackles synes mindre interesserede i det end andre frø, især i tider hvor grackles overfører via dit område. Folk i nord vil se dem i foråret og falde. Folk i syd kan se dem oftere.

•Fjern alle platform foderautomater og frø, som er faldet på jorden, og overveje bur-dækket foderautomater til jorden spurve. Grackles elsker at spise fra platform foderautomater og jorden, så hæmme deres naturlige dining præference er et must.

•Udskift foderautomater, der gør det nemt for store fugle som solsorte og grackles til foder ved at vælge aborre-mindre foderautomater og foderautomater med egern bure omkring dem. Dette kan gøres sæsonmæssigt, da grackles kan flytte gennem dit område, hvis du ønsker at tiltrække andre store fuglearter på andre tidspunkter.

Hæng en talg feeder, der henvender sig til fugle, foder op og ned, som spætter og andre arter, der gør deres hjem i træer. Grackles kan ikke foder op og ned.

•Tilføj en tidsel feeder til din baghave, da dette vil tiltrække mindre sangfugle som mejser eller finker og være næsten umuligt for grackles at få adgang til.

Tips & advarsler

  • Tilføje et egern bur til enhver feeder vil sandsynligvis afholde store fugle som grackles.
  • Saflor frø afvise ikke grackles, men det appellerer ikke til dem enten.
  • Forsøg ikke at skade grackles, som de er beskyttet af den føderale regering.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com