Hvordan at forankre din piedestal synke til fliser væg med skifte bolte

May 17

Hvordan at forankre din piedestal synke til fliser væg med skifte bolte

En piedestal synke kommer i to dele, med vasken skålen bliver adskilt fra piedestal stykke. Hvis piedestal vask skål skulle flytte mens du bruger vasken, VVS-tilslutninger kan komme løs eller vand i skålen kan løber ud på gulvet. Piedestal synker skåle har huller i undersiden hvor de kontakte væggen. Skifte bolte tilbyder en måde at bolt skålen til en hule mur, når du ikke har en stud til at forankre bolte i.

Instruktioner

•Anbring vasken 's base, så det er på linje med VVS i væggen. Skræl opbakning fra den selvklæbende side af gummi puder og tryk puder på kanten af vasken piedestal så skålen ikke glider rundt under installationen.

•Sæt vasken skålen på piedestal og lægge en plan over skålen. Placer skålen, indtil det sidder niveau. Markér placeringen af bolt huller på vask mod væggen med en blyant, og derefter fjerne vask skål.

•Kontrollér et X med to stykker af malertape på hvert sted, hvor du har markeret med blyanten. Båndet giver en overflade Boremaskinen ikke vil springe over eller dias på, at sikre din boremaskine bid ind hvor du har markeret.

•Drill pilot huller med en hårdmetal eller diamant spids borehoved, boring, hvor du har markeret vasken bolt huller. Skalle af malertape fra flisen.

•Sæt den vask skål tilbage på piedestal, placerer sig, så hullerne i vasken at flugte med hullerne du boret ind i væggen. Drive skifte bolte igennem hullerne, stramning dem indtil bolt heads sidde fast mod vasken.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com