Hvordan at forankre en letvægts akryl badekar

August 19

Akryl badekar vejer ikke så meget, i modsætning til badekar, der er lavet af andre materialer, forankringen dem ordentligt et meget vigtigt skridt i installationsprocessen. Du skal sørge for badekarret er niveau før du forankre det, eller problemer med den korrekte drift af badekar er afløb vil resultere. Ikke ordentligt forankring badekar til de omgivende vægge kan også føre til badekarret revner, at skabe ekstra arbejde, som du forsøger at enten patch revner eller fjerne badekarret og installere en ny.

Instruktioner

•Sæt et niveau på badekar til Sørg for at det sidder niveau på plads. Hvis badekarret ikke er plan, fjerne det og tack shims til benene om nødvendigt, derefter erstatte karret.

•Look for huller mellem flange eller øvre læbe af badekarret og væggen studs. Placer shims i huller til at forhindre skadelige badekar er overlæben når du forankre badekar til væggene.

•Sæt et stykke af tunge pap over den øverste læbe af badekarret. Kørsel tagdækning negle gennem metal monteringsbeslag, der sidder over kanten af karret, sikre dem til studs i væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com