Hvordan at forankre en opvaskemaskine til en Counter

September 9

En af de sidste trin i installationen af en manglende counter opvaskemaskine forankring enhed til undersiden af tælleren. Opvaskemaskine, der ikke er sikret kan flytte eller glide rundt mens du kører eller når døren åbnes eller lukkes, at lægge unødig stress på VVS- og El-forbindelser til maskinen. De fleste under counter opvaskemaskiner kommer med beslag, der tillader enheden fastgøres til tælleren, og de kan installeres i et par minutter.

Instruktioner

•Skub opvaskemaskinen lige ud fra væggen et par inches. Sænk til opvaskemaskine dør. Find montering beslag skruehuller i den øverste kant af hver side af opvaskemaskinen.

•Line hullerne i montagebeslag med din opvaskemaskine med skruehullerne ligger tidligere. Sikre parenteserne ved kørsel i fastholde skruerne udleveret en stjerneskruetrækker.

•Skub opvaskemaskinen tilbage ind i åbningen under køkkenbordet.

•Kontroller selvskærende skruer gennem de vandrette monteringshullerne i parentes i undersiden af bordpladen med en stjerneskruetrækker. Sikre skruer anvendes ikke er længere end tykkelsen af din bordplade.

•Luk opvaskemaskine døren.

Tips & advarsler

  • Under counter opvaskemaskiner kan forankres til undersiden af bordplader, der kan acceptere skruer som træ eller laminat bordplader. Fast overflade bordplader kan har brug for dig til at købe et sæt af side-mount beslag, så du kan sikre din opvaskemaskine til de lodrette sider af de omkringliggende kabinet. Side-mount beslag kan komme med din opvaskemaskine eller du skal måske købe dem fra producenten separat.
  • Hvis de VVS- og elektriske forbindelser til din opvaskemaskine har allerede gjort, Vær forsigtig, når glidende opvaskemaskine ud fra åbningen under køkkenbordet. Skub opvaskemaskinen ud langt nok til at få adgang til montering beslag skruehuller og ikke mere, eller skader kunne forekomme til VVS- og El-forbindelser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com