Hvordan at forankre en opvaskemaskine til siden af kabinetter

September 4

Hvordan at forankre en opvaskemaskine til siden af kabinetter

Selv om opvaskemaskiner typisk knytter til undersiden af et køkkenbord, er det nogle gange upraktisk at top-mount opvaskemaskine, især hvis du arbejder under en solid granit bordplade. Hvis du vil tillade installatører til at vedhæfte opvaskemaskiner til siderne af tilstødende kabinet, tilbyder apparat producenter side-monteringssæt til alle opvaskemaskine modeller. Hvis et kit til din opvaskemaskine ikke er tilgængelig på købstidspunktet, kan du anmode om side-opklæbning hardware direkte fra producenten af dit apparat.

Instruktioner

•Measure højde af opvaskemaskinens åbning. Roll opvaskemaskine foran åbning. Læg en plan oven på opvaskemaskinen, check for niveau og vride den opvaskemaskine bageste ben for at justere den opvaskemaskine højde.

•Tag side-mount klip fra hardware kit. Indsæt klippene i opvaskemaskinens side slots med klip skruehuller vender opad. Rene snavs fra opvaskemaskinens åbning med en kost.

•Skub opvaskemaskine i åbningen. Se siderne og toppen af opvaskemaskinen, når du skubber det at undgå at beskadige kabinetter og køkkenbordet. Hæv eller sænk til opvaskemaskine forbenene eller nivellering drejeknapper til niveau forsiden af opvaskemaskine med køkkenbordet og give tilstrækkelig afstand til døren. Opvaskemaskine dør typisk kræver 5/16 til 3/8 tommer clearance.

•Åbn opvaskemaskine døren. Fjerne den opvaskemaskine balje pakning fra omkredsen af den opvaskemaskine krop. Tillægge boremaskine lidt twist. Vælg en smule omtrent samme diameter som den glatte del af monteringsskrues skaft. Den glatte del af den skrue skanken omfatter ikke den gevind. Brug en boremaskine til at pre bore et starter hul gennem kabinettet på hver af montering klip skruehuller.

•Sæt en driver bit hen til boremaskine. Fjerne monteringsskruer fra hardware kit. Montere en skrue på driver lidt. Indsæt skrue gennem en af klippets skruehuller. Placer den skrue tip i forborede starter hullet. Brug en boremaskine for at drive skruen ind i skoven.

•Kontroller skruen indtil den skruehovedet sikrer montering klip på siden af kabinettet. Køre skruer i de resterende montering klip skruehuller til fuldt anker opvaskemaskine til kabinetter sider. Erstatte den opvaskemaskine balje pakning.

Tips & advarsler

  • Husk at forbinde vandforsyning, el-tilslutning og afløbsrør før glidende opvaskemaskinen i sin åbning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com