Hvordan at forankre en stålstang til konkrete Epoxy

August 22

Hvordan at forankre en stålstang til konkrete Epoxy

Selv om det kan synes som en simpel ting at forankre en stålstang til konkrete epoxy er det en af de mest strengt regulerede konstruktion aktiviteter du kan engagere sig i. Ikke alene skal din epoxy opfylder specifikationerne detaljerede for dit projekt, men processen skal gøres i en bestemt rækkefølge at passere inspektion. Kontroller, at de produkter du bruger opfylder normerne for dit projekt, før du begynder. Det er den sværeste del af denne procedure.

Instruktioner

•Drill et hul til din stålstang i betonen. Dybden bestemmes af diameter stålstang til at blive installeret, formålet med stangen og konkrete struktur er det at være epoxied i. Der vil være et diagram i dine projektplaner, som vil liste alle specifikationer.

•Rengør ud af hullet med trykluft. Sørg for, at du indsætter dysen af slangen, så langt som du kan ind i hullet mens blæser støvet ud. Også, blæse støv eller snavs fra overfladen af beton i nærheden af hullet.

•Læg din beton epoxy ind i din epoxy pistol. Følg fabrikantens instruktioner for at gøre dette som hver epoxy system vil variere lidt i hvordan de er klar til brug.

•Fyld hul med epoxy. Stick dysen af epoxy pistol ind i hullet, næsten til bunden, og begynder at langsomt presse på aftrækkeren. Når hullet fyldes med epoxy trække pistolen (mens du stadig anvende konstant pres til udløseren). Hullet anses for at være fyldt, når epoxyen er flugter med overfladen af betonen.

•Sæt den stålstang. Sætte stål stangen i hullet og pumpe det op og ned flere gange. Dette vil slippe af med eventuelle luftbobler, der kan være i epoxy. Sørg for, at en stålstang kommer lige ud af hullet, lænede sig hverken til ene side eller den anden og lad epoxyen sæt.

Tips & advarsler

  • Arbejde i etaper. Bor alle dine huller først, rense alle huller, fylde dem med epoxy og derefter indsætte de stål stænger. Dette vil gøre arbejdet gå hurtigere.
  • Dokumentere processen og type af epoxy bruges og gemme oplysningerne. Hvis du ikke kan kontrollere, at du brugte de korrekte epoxy og metode bygning inspektør kan svigte din epoxied stænger og du vil pådrage bekostning af fjernelse og udskiftning af dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com