Hvordan at forankre et skab til en væg

September 27

Hvordan at forankre et skab til en væg

Installerer du kan egne kabinetter spare dig en betydelig mængde af penge. Kabinetter hold en masse vægt og skal være ordentligt forankret til væggen for at støtte denne vægt. Du kan installere og forankre et skab på væggen selv, uden hjælp fra en professionel snedker eller tømrer. Du behøver kun en lille tid, nogle basale værktøjer og en assistent til at få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Brug stud finder til at finde og markere alle pigge langs væggene hvor du placerer din frysere. Sted mark lidt over placeringen af toppen af din underskabe. Gøre en anden mark lige under bunden af de øverste kabinetter til at angive placeringen af væggen studs. Både blyant mærker skal være synlig, når kabinetterne er på plads.

•Sæt et kabinet i den ønskede position. Bruge niveauet for at sikre kabinettet er niveau fra front til bag. Niveau kabinettet fra side til side. Indsæt træ shims, hvor det er nødvendigt.

•Spørg assistent for hold skabet på plads. Læg lidt skrue i den elektrisk boremaskine og køre en 2 1/2-tommer træ skrue ind i bagsiden af kabinettet til at sikre skabet til væggen. Brug blyant mark på væggen til at line op træ skruen med mur stud. Sætte det første træ skrue omkring 3 eller 4 inches fra toppen af kabinettet. Placer en anden træ skrue omtrent samme afstand fra bunden af kabinettet.

•Kontroller yderligere træskruer mellem de øverste og nederste skruer. Placere en skrue omkring hver 6 eller 8 inches inde i kabinettet til at forankre det sikkert på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com