Hvordan at forankre et Toilet til en Cement gulv

May 4

Betongulve har andre fysiske egenskaber end flise eller andre materialer, så skal du bruge særlige værktøjer og skruer til at forankre en toilet til et betongulv. Konkrete skruer fungerer godt i beton, der ikke smuldrer og falder fra hinanden. Når kørsel skruerne i betonen, pas på, at skruerne er tætte kan nok de bryde en skruetrækker eller en boremaskine skrue hoved tip.

Instruktioner

•Sæt den closet flange på betongulv, rundt om affald pipe åbningen. Markerer placeringen af skruehullerne i flange på gulvet ved hjælp af en markør, og derefter fjerne den closet flange.

•Drill pilot huller i beton hvor du markeret med tusch, ved hjælp af en hårdmetal eller diamant spids drill bit. Placer den closet flange tilbage på gulvet, foring guide huller du boret op med huller i flangen.

•Kontroller konkrete skruer pilot huller du har foretaget ved hjælp af en skrue bit vedhæftet fil. Stram skruerne i beton gulvet, så skruehoveder sidde flush mod toppen af skabet flange.

•Sæt skab bolte ind i åbningerne i skabet flange, og slide skiver over bolte. Tryk på en voks flange på bunden af toilettet, omkring afløbet åbning, med afrundede side mod toilettet.

•Laveste toilet over flange så bolte igennem hullerne i toilettet 's base. Skub skiver over de closet bolte. Tryk ned på toilet skål som du stramme møtrikkerne på skab bolte, stoppe når toilettet ikke rock i enhver retning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com