Hvordan at forankre tunge genstande i stål pigge

September 29

Hvordan at forankre tunge genstande i stål pigge

Ved hjælp af skifte bolte er en almindelig måde at forankre tunge genstande i stål studs. Nogle forudgående kendskab til de eksisterende materialer--tykkelse af drywall, måle med metal studs og afstand med metal studs--vil støtte i at afgøre den bedste montering metoder. For de bedste resultater, skal tunge genstande være monteret til så mange metal nitter som muligt således at vægten fordeles jævnt. Vel vidende, vægten af objektet skal monteres vil støtte ved fastlæggelsen af antallet og størrelsen af de skifte bolte behov for at fuldføre opgaven.

Instruktioner

•Brug stud finder til at finde de studs, hvor du vil montering af objektet. Markere væggen med en blyant til at angive deres placering. Metal studs for ikke-bærende vægge er normalt 1 5/8 inches lang, så prøv at sætte din mærker i midten af stud.

•Measure op ad væggen med målebånd til den højde, hvor objektet vil blive monteret. Markere det sted med blyanten.

•Center monteringsbeslag på mærkerne på væggen. Med en blyant, varemærke gennem hullerne i monteringsholderen hvor skifte bolte vil gå. Skal du kontrollere, at beslaget er niveau og centreret på studs før mærkning.

•Drill huller i muren og gennem de metal nitter hvor du har markeret væggen med monteringsbeslaget. Størrelsen af borehoved bør være stor nok til at tillade skifte bolt til at få adgang gennem hullet. Kontrollere toggle bolt producentens anbefalede bitstørrelse.

•Sæt monteringsbeslag til væggen med skifte bolte. Skub toggle bolt gennem hullet og trække sikkert til den metal stud. Skrue hver bolt, sà ¥ den er lun, men ikke stramt til beslaget. Når alle bolte er sikker, skal du kontrollere beslaget er niveau før stramning bolte fuldt ud. Hvis niveau, stramme skifte bolte helt.

•Monter objektet til monteringsholderen ved hjælp af producentens anbefalede installationsmetode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com