Hvordan at forlænge en stol tæppe

September 27

At finde den perfekte størrelse stol tæppe kan være svært, når du arbejder med en mærkelig størrelse eller uden målinger. Hvis du har fundet den rigtige tæppe men opdage gennem anvendelse, at det ikke er så stort, som det skal være, er der en løsning. Udvide tæppe størrelse er nemt at opnå med et par enkle redskaber og uden kendskab til skæring eller bindende tæpper. Ved at kombinere den oprindelige tæppe med en lignende tæppe eller købe to af de oprindelige tæppe og knytter dem sammen bør gøre tæppet funktionelle på ingen tid.

Instruktioner

•Purchase de samme eller lignende tæppe. Tæppet skal være den samme type af tæppe eller tæppe (for eksempel, vævet, tuftede eller stof) således at kanterne mødes Proper og nemt. Tæpper bliver nødt til at matche i længde på mindst én side eller ende hvor de opretter forbindelse. For eksempel, vil en 4-mund af 6-fods tæppe ikke arbejde med en 3-fod ved 5-fods tæppe.

•Sæt både tæpper forsiden nedad på en hård overflade gulv med tæppe opbakning opad. Anbring ikke tæpper på et andet tæppe eller tæppe. De blødere overflade kan forårsage tæpper til at spænde eller flok undervejs vedhæftet fil.

•Butt to tæpper sammen langs kanten, hvor de vil vedhæfte eller side. Skubbe dem sammen indtil kanterne mødes.

•Klippe to små længder af gaffatape, og sted bånd på tværs af hver ende af den tapede søm. De mindre stykker bør være omkring 3 til 4 inches lang. Placer den kortere tape vinkelret på sømmen på ender seam's tape og langs kanten af tæppet. Ideen er at bruge mindre længder af tape til at forhindre enderne af seam's tape fra peeling op og bliver beskadiget og løs over tid.

•Tryk på båndet i sted over sømmen. Flytte dine hænder på tværs af båndet, og tryk forsigtigt men fast at gøre det overholde tæppe opbakning.

•Drej de vedlagte tæpper ansigt, og placere dem med tæppe opbakning mod den hårde overflade på gulvet. Forsigtigt gå over sømmen ved hjælp af din vægt til at overholde tape til tæpper opbakning.

•Sæt tæppet på plads under din stol. Juster placeringen, så den vedlagte tæppe ikke viser hvis du ikke ønsker det til.

Tips & advarsler

  • Bringe den oprindelige tæppe med dig, når shopping for det andet tæppe. Hvis det er ubelejligt, måle sider og ender af tæppet, og bringe dimensionerne med dem for reference.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com