Hvordan at forlænge et betonfundament

October 21

Udvide et betonfundament kræver en blanding af styrke og præcision. Det er meget mere kompliceret end fastgørelse et par Legoklodser. Hvis udvidelsen dækker en bygning supplement, vil det kræve en arkitekt. En udvidelse til en veranda eller dæk kan håndteres af en boligejer, med lidt hjælp. Det vil kræve en masse grave og en lejet betonblander eller levering af en konkret lastbil, afhængigt af størrelsen af forlængelsen.

Instruktioner

•Dig ned i slutningen af det eksisterende fundament til at bestemme dybden og bredden af footings under det; de vil være bredere end foundation væg. Grave dybt nok til at se dybde af en grus base under fod. Måle og markere området for den nye foundation med stakes og Selvbygger sejlgarn, at bredden af de eksisterende footings. Grave en grøft, bredde og dybde, herunder grus-base for den nye foundation mur.

•Fyld fod grøft med grus op til dybden af den eksisterende fundament fod. Kompakt det fast med en hånd sikret mod manipulation. Udfylde denne grøft med beton, op til toppen af den eksisterende fod og niveau det med en murske. Indstille oprejst armeringsstål i denne konkrete 18 til 24 inches fra hinanden op til højden af foundation væg. Lad denne fod sæt mindst en dag.

•Build foundation formularer med 2 x 6 tommer (eller bredere) boards til højden og bredden af det eksisterende fundament. Bredden af nævn form vil afhænge af højden af instituttet; Du kan bruge 2 x 8 tommer eller flere 2-af-6s. Sikre disse formularer på plads med indsatserne i jorden uden for. Hvis afstanden mellem jorden og form er bred, nail 1 x 2 tommer spacer boards fra stakes at toppe af formularerne. Hvis du bruger flere bestyrelser, nail 1 af 2 understøtter på ydersiden af formen. Former skal være kvadratiske og solid nok til at holde betonen.

•Drill huller hver 6 inches eller så i slutningen af det eksisterende fundament med en murværk smule størrelse af armeringsstål. Bore så dybt ind i fundamentet, som du kan. Sikker armeringsstål i huller med mørtel, strækker sig omkring en mund ind i det nye fundament område.

•Pour beton i de former, der dækker både oprejst og forbinder armeringsstål grundigt. Bruge en bestyrelse til at skubbe konkrete fast i former og op mod den gamle fundament. Niveau toppen selv med den gamle fundament og glat det med en murske. Bruge en lang bord og niveau for at sikre fundamentet toppen er niveau hele vejen. Lad den konkrete kur for en dag eller to og derefter fjerne former og opfyldning med snavs omkring de nye fundament vægge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com