Hvordan at forlænge et dæk Over ejendom linjer

October 23

Opbygning af et dæk er en fantastisk måde at forbedre udendørs boligareal samtidig øge samlede ejendomsværdi. Før opbygningen af et dæk, skal en boligejer være up to date på lokale bygningsreglementer, zoneinddeling restriktioner og ejendom linjer. I tilfælde hvor en nybygget dæk vil strække sig over ejendom linjer, har boligejere få ressourcer til deres rådighed.

Instruktioner

•Kontakt hos din lokale boligejere forening hvis du har en om opførelsen af en permanent fastholdelsesanordningen i din baghave. Mange boligejere foreninger har pagter, og restriktioner at forbyde opførelsen af visse faste inventar i foran og baghave af en ejendom. Dette gælder især, hvis armaturet vil strække sig over ejendom linjer.

•Visit din lokale byplanlægning Kommissionen og opnå en plat kort for din ejendom. Plat kort viser ejendom linjer og bygning servitutter. En servitut er city-ejede ejendommen, som giver byen adgang til elledninger og vandledninger under din ejendom; Det er imidlertid homeowner's ansvar at bevare disse servitutter. I de fleste områder, servitutter findes nær en ryggen hegnet eller i forhaven, men de er undertiden placeret på siden af en egenskab. Hvis din planlagte dæk ville dække servitutter, er du forpligtet til at indhente specifikke tilladelse fra byplanlægning Kommissionen før begyndelsen af projektet. Afhængigt af dit område af residence, kan du også være forpligtet til at få en byggetilladelse.

•Speak til ejeren af den tilstødende ejendom efter at have indhentet tilladelse til at bygge fra husejere associering og/eller byplanlægning Kommissionen. Først derefter er det tid til at diskutere proposition med din nabo. Den nærliggende ejertilladelse der kræves, før du kan påbegynde byggeriet af dækket. Denne tilladelse skal forelægges skriftligt ved hjælp af statsanerkendt fast ejendom former. Rådføre sig med en fast ejendom professionel eller licenseret fast ejendom advokat ved udarbejdelsen af disse dokumenter. Tilladelse til at forlænge et dæk over ejendom linjer skal være underskrevet og godkendt af begge parter inden den er eksigibel. Denne handling handling ejerandel af egenskaben til boligejer konstruere dæk, hvilket gør det juridisk og bindende på alle nye ejer af den tilstødende ejendom samt; undgå fremtidige tvister ved at tage sig tid til at gøre tilladelsen juridisk bindende.

Tips & advarsler

  • I mange tilfælde skal monetære overvejelser udveksle hænder før en gerning overførsel er eksigibel til permanent brug af ejendom eller jord.
  • Omkringliggende grundejere kan lide at opretholde delt brug af dækket når de underskriver over ejendomsrettigheder i stedet for monetære overvejelse. Du skal fastlægge denne klausul i kontraktens fast ejendom, samt en klausul om hvorvidt medbenyttelse ville overføre til en ny ejer af enten ejendom.
  • Det er ikke altid muligt at forlænge et dæk over ejendom linjer. Udvide dæk eller andre faste inventar over servitutter uden tilladelse kan resultere i en by for at nedrive dæk, ud over at modtage en sanktion.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com