Hvordan at forlænge gardinstænger med store vinduer

August 5

Hvordan at forlænge gardinstænger med store vinduer

Detailhandlerne sælger gardinstænger i standard længder. Nogle kunder har dog windows, der er bredere end den bredeste tilgængelige gardinstang. Producenterne kan foretage gardinstænger ordre, men dette er ofte dyre og leveringstiden kan være længere end ønsket. Heldigvis er det muligt at forøge bredden af stangen med billig forsyninger.

Instruktioner

•Hold gardinstang i dine hænder og udvide det til sin fulde bredde. Forlænges gardinstænger har en rod inde en stang med en lidt større dimension. I midten af stangen skal være foran dig. Træk begge dele af gardinstang fra hinanden.

•Sæt ene ende af gardin stang extender i den åbne ende af en halvdel af gardinstang. Skubbe ca 2-inches af gardin stang extender til gardinstang. Dette er at forhindre gardinstang fra sagging senere. Placer anden enden af gardin stang extender i den åbne ende af den anden halvdel af gardinstang.

•Skub gardin på gardinstang og hænge det.

Gøre et gardin stang Extender

•Consider at gøre din egen gardin stang extender, hvis den endelige længde af gardinstang ikke er stadig længe nok. Måle bredden af vinduerne. Tilføje omkring 10 inches til måling, fordi gardinstang bør udvide forbi hver side af vinduet for en afbalanceret udseende.

•Subtract den oprindelige længde af gardinstang fra bredden af vinduet og tilføje fire inches til dette nummer. For eksempel, træk et gardin stang længde 48 inches fra en vinduesbredde af 56 inches at få 8 inches. Tilføj 4 inches for at få 12 inches som længden af forhænget stang extender. De yderligere fire inches er for den 2-tommer godtgørelse for hver ende af extenderen, når den vedhæftes gardinstænger.

•Purchase et cylindrisk metal rør, som er små nok, spændbåndene, at passe ind i gardinstang. Har røret skåret til din måling.

•Træk gardinstang apart. Fodre 2 inches af hver ende af extenderen i hver ende af stangen. Hæng forhænget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com