Hvordan at forlænge levetiden for lysdioder af pulserende dem på Off

October 8

Hvordan at forlænge levetiden for lysdioder af pulserende dem på Off

Tænd traditionelle pærer til og fra tendens til at nedsætte levetiden for pæren. Dette skyldes, at der er en samling af høj energi behov for at tænde lyset. Især kræver fluorescerende pærer en stor mængde energi til at tænde. Derfor er det bedre at lade lysene på i stedet for at slå dem til og fra. Men af alle pærer tilgængelige, lys emitting diode (LED) pærer er de mindst modtagelige for dette problem. LED pærer er det mængden af tid "på" der bærer pæren.

Instruktioner

•Indstil hvor længe du vil LED pære til sidste. LED pærer er normeret til sidste mange timer, men denne bedømmelse vedrører mængden tid pæren er tændt. LED'en påvirkes ikke ved at dreje pæren tændt eller slukket.

•Indstil pære til puls med forskellige intervaller. Pulserende pærer i dit hjem kan give dig effekten af et "diskotek", men indstillingen ferie lys til pulserende kan i høj grad forlænge lys uden at gøre nogen kvalme. Bestemme, hvilken type af pulserende du ønsker. Du kan indstille lys til puls på forskellige indstillinger afhængigt af lampe og power supply til LED-lys.

•Hold styr på, når du ændrer din pærer. Lysdioder vare meget lang tid, så det kan tage lang tid før du bemærker den udvidede liv af pærer. I sidste ende, med pulserende du mindske mængden af tid lyset er tændt i forhold til et lys, der er altid tændt. Derfor, en pære, der er på for kortere tid vil vare længere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com